Milyen gyakori a szülés közbeni tragédia?

Én pl alig véreztem szülés közben... Ez is teljesen anyuka függő. Belőlem szerintem nem jött ki több vér a szülőszékben töltött idő alatt, mintha mensiztem volna.
Persze nekem is van ismerősöm, aki több vért veszített, de nem tudom, az a vér honnan jött nekik.
Amúgy van homeos ARNICA, azt javasolják szedni, hogy a szülés utáni sebgyógyulás gyorsabb legyen, ill. vérzéscsillapító.

Engem nagyon megvisel ez a hír, mert múlthét pénteken én azzal a lánnyal voltam bent fájásmérésen. Hétfőre meg meghalt! Még most is kiráz a hideg, mint mikor az esti híradóban láttam a fotóját! Azóta sem térek magamhoz. Én 38+3 kismami vagyok és Kecskeméten fogok szülni......a baj az, h nem emlékszem, a doki nevére, akihez ő járt, csak azt tudom, h nem az én dokim volt az, mert arra emlékeznék....DE szerintem akkor hétfőn többen is segítették őt életben maradni!!!!
Tragédiák mindig vannak, kb 2 hete volt szó a szeptemberi kismama halálról, ami Szegeden történt, mert ott nem ismerték fel a terhességi mérgezést!??? Na az milyen már???
Részvétem a családnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!