Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen gyakori a szülés...

Milyen gyakori a szülés közbeni tragédia?

Figyelt kérdés
:( A mai hírektől(mint 34 hetes terhes) nagyon megijedtem; tudom, hogy bármi komplikáció léphet fel (még akár rutinműtétnél is),de mit gondoltok, milyen gyakori a szülés közbeni elvérzés? Műhiba lehetett,amiért nyomozást is indítottak?!
2010. nov. 4. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, ezen ne idegeskedj, nem lesz semmi baj, ezen kár rágódni. Ahogy írod, még a legkisebb műtétnél is felléphet bármi, ezt nem lehet kiszámítani. Ha ez megnyugtat, olyan dokit fogadj, akinek utánanézel, és jókat hallottál róla, így talán nagyobb lesz a biztonságérzeted. Nyugi, most éppen nem hiányzik neked az idegeskedés! (Amúgy tudom milyen rossz, engem is mindig felzaklattak az ilyen hírek, mikor terhes voltam...)
2010. nov. 4. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka a komplikáció, gondolj bele, hány ezer szülés történik és csak ez az egy eset merült fel mostanában. Minimális az esélye, mint ahogy minden beavatkozásnak van, még egy mandulaműtétnek is. De ne aggódj, pozitívan kell hozzáállni, és tudom, hogy nálam nem lesz semmi gáz, és kész.
2010. nov. 4. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pl alig véreztem szülés közben... Ez is teljesen anyuka függő. Belőlem szerintem nem jött ki több vér a szülőszékben töltött idő alatt, mintha mensiztem volna.

Persze nekem is van ismerősöm, aki több vért veszített, de nem tudom, az a vér honnan jött nekik.

Amúgy van homeos ARNICA, azt javasolják szedni, hogy a szülés utáni sebgyógyulás gyorsabb legyen, ill. vérzéscsillapító.

2010. nov. 4. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem nagyon megvisel ez a hír, mert múlthét pénteken én azzal a lánnyal voltam bent fájásmérésen. Hétfőre meg meghalt! Még most is kiráz a hideg, mint mikor az esti híradóban láttam a fotóját! Azóta sem térek magamhoz. Én 38+3 kismami vagyok és Kecskeméten fogok szülni......a baj az, h nem emlékszem, a doki nevére, akihez ő járt, csak azt tudom, h nem az én dokim volt az, mert arra emlékeznék....DE szerintem akkor hétfőn többen is segítették őt életben maradni!!!!

Tragédiák mindig vannak, kb 2 hete volt szó a szeptemberi kismama halálról, ami Szegeden történt, mert ott nem ismerték fel a terhességi mérgezést!??? Na az milyen már???

Részvétem a családnak!

2010. nov. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!