Derékfájás lehet a szülés kezdeti jele?
Figyelt kérdés
37 hét +2 napban vagyok, eddig egyszer sem fájt a hátam vagy a derekam a terhesség alatt, de pŕ órája szörnyen elkezdett fájni a derekam.
Szerintetek ez lehet a szülés kezdeti jele, vahy egyszerűen csak most kezdett el fájni az, ami másnak hetekkel előbb jelentkezik?
okt. 3. 20:05
11/11 anonim válasza:
Nekem derékfájással indult meg a szülés. Még simán lefeküdtem aludni de éreztem hogy időnként fáj derekam, aztán éjfél körül arra ébredtem hogy nagyon fáj, 1 órakor elkezdett fájni a hasam is a derekam mellé. Szóval akár lehet. Bár én 40+1 szültem.
Egyébként én is voltam derékfájós terhesség alatt de az másabb fájdalom volt mint mikor a szülés indult azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!