Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mikor...

Császármetszés után mikor (hanyadik napon) vettétek le a sebtapaszt és mikor voltatok varratszedésen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4 nap kivették a varratot,és engedtek is haza.Leragasztva kb 2 napig volt csak.
2010. nov. 3. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5 na múlva volt varratszedés, addig végig le volt ragasztva. Utána még 1 hétig volt rajt a ragtapasz.
2010. nov. 3. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
a 4.napon vették ki a varratot,utána még legalább 2 hétig ragasztgattam itthon mert váladékozott.de azt mondták hogy addig kell amíg teljesen tiszta marad a tapasz.tehát ha neked ez 3 nap akkor addig,ha meg 2 hét akkor addig.gondolom én.
2010. nov. 3. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. napon kiszedték a varratot, és addig volt rajta csak a tapasz.
2010. nov. 3. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy hét után szedtek varratot, addig tapasz volt rajt, utána már nem kellett!
2010. nov. 3. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
varratszedés 4 napra, s utána már nem is ragasztotta le a doki.
2010. nov. 3. 17:02
 7/11 anonim válasza:

Szia!

Nekem a 2. napon levették a tapaszt és az 5.nap mikor mentünk haza,akkor vették ki a varratokat!

Orvosom szerint nem szabad ragasztani varrat szedés után,mert nem szellőzik és nehezebben gyógyul és azért váladékozik! :-)

2010. nov. 3. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét után volt varratszedés,és akkor szedték le a tapaszt is.Érdekes mennyire eltérő a varratszedés ideje.
2010. nov. 4. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 10 nap volt a varratszedés, és előző nap este leszedtem a tapaszt fürdés után mert ha azt szárazon szedte volna le a doki lehet ott összepisilem magam!
2010. nov. 4. 14:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, meglepő mennyire eltérő a varratszedés ideje, gondolom ez főképp a dokitól függ.

Ma nekem is kiszedték, ez a 6. nap volt. Egyébként azért kérdeztem, mert a 4. napon leszedtem itthon a tapaszt és nem tudtam beragasszam-e újra vagy sem. Mivel szépnek tűnt a varrat nem ragasztottam le, ma a doki is helyeselte, mondván így jobban szellőzik és hamarabb gyógyul. Valóban csak akkor kell, ha bepirosodik, esetleg váladékozik...

Még annyi, hogy azt mondta mától érheti víz is, csak ne üljek a kádba, azaz zuhanyozzak:)

2010. nov. 4. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!