Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés vagy fertőzés jele lehet?

Szülés vagy fertőzés jele lehet?

Figyelt kérdés

39 hetes várandós vagyok és tegnap óta nagyon "fura szagúnak" érzem a folyásom és úgy általában odalent magamat. Nincs bővebb folyásom, a színe sem változott, sem semmilyen egyéb tünetem keményedéseken kívül, illetve a durva, hogy fürdés után is érzem, mintha lemoshatatlan lenne. Nem mondanám, hogy szúrós, vagy ilyenek, csak a nekem teljesen test idegen, sosem éreztem ilyet magamon. :D

Lehet hülyeség és csak az agyam műveli, mert nagyon túl lennék már a szülésen, de tapasztalt valaki hasonlót? Holnap kell mennem ctg-re, így nyilván rákérdezek majd ott is, hogy lehet-e esetleg gond a háttérben, de addig is érdekelne ti tapasztaltatok-e hasonlót szülés körül!?

aug. 22. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Hát még szülés után milyen szagod lesz huhú… 🤢🤪 Na erre se készít fel senki arra az eszméletlen izzadtság szagra ami elkísér pár hónapon át 🫣

Ha más tüneted nincs akkor szerintem se nem fertőzés, se nem szülés.

aug. 22. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
97%

Szules utan vagyok 10 hettel es meg mindig eleg fura szagom van oda lent🤮 az izzadas oda is kihat😂

Amugy meg minden rendben van velem csak eleg budos oda lent🤮

aug. 22. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Szules elott en jeleznem a nogyogyasznak.. mert nem feltetlen jo ha fertozott reszen halad vegig egy baba! :). Maximum feleslegesen mesz el
aug. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!