Szülés előtt megnézik ezt?
Figyelt kérdés
Ugye ha az anyukanak fertozese,gombaja van akkor az veszelyes szulesnel a babara. Es szules alatt antibiotikumot adnak infuzion, annak akinek kell.
De nem mindenkinek van tunete .
Szules elotti hetekbe mindenkinek kotelezoen megnezik kenettel hogy van -e valami? Vagy azt kulon kell kerni?
2022. febr. 4. 13:13
3/9 anonim válasza:
Nekem volt a végefelé egy enyhe gombás fertőzésem (szerencsére csak a kisajkaknál, belül a hüvelyben nem), ami pár nap alatt rendbe jött Canestennel, de én akkor kérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy ez nem akadálya a hüvelyi szülésnek. De szerencsére mire oda jutottam, már semmi bajom sem volt
4/9 anonim válasza:
Alapvetően nem egy kötelezően ajánlott vizsgálat, de szokás venni kenetet, szinte mindenhol.
A baba egyébként kis eséllyel fertőződik meg, és még kisebb eséllyel lesz ténylegesen baja (akkor meg látszik szinte egyből, pl légzés problémák).
5/9 anonim válasza:
Magándokim volt, de nem vett kenetet.
6/9 anonim válasza:
Kenetet streptococcus B típusra vesznek, nem gombára.
7/9 anonim válasza:
Steptcoccust néznek, de nem mindenhol.
8/9 anonim válasza:
Nem mindenhol vesznek kenetet. Ha az anyànak vagy kesőbb a gyereknek tünetei vannak, akkor ellenőrzik, hogy vane fertőzès.
9/9 anonim válasza:
Általában vezsnek 36. Héten kenetet
Ha nem protokoll, akkor is kérheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!