Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek indították a szülést,...

Akiknek indították a szülést, leírták ezt valahogyan a zárójelentésben?

Figyelt kérdés
Az enyémre azt írták, hogy jóslófájásokkal mentem be, pedig ez egyáltalán nem így volt, azt mondta az orvos, hogy gdm miatt indítani kell. Fájásom egyáltalán nem volt
aug. 13. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Hát akkor irány a betegjogi képviselő, mert ez így nem oké
aug. 13. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
1es voltam, annyi lemaradt, hogy persze, nekem valós dolgok szerepeltek a zárójelentésen
aug. 13. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ráírtak mindent. De ez rajtad nem segít.
aug. 13. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nst sem mutatott fájásokat?
aug. 13. 20:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, nem értek hozzá és soha semmit nem mondtak, csak a kezembe nyomták a papírt
aug. 13. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A kórházunkban (külföld) a zarojelentest a nőgyógyásznak postázzák - kB 1 hónapon belül, és mivel szinte mindenki csak reszmunkaidoben dolgozik a kórházban maganrendeles mellett (kB heti 1 napot), így minden nap más doki lát, minimális az esély, hogy pont az írja a zarojelentest, aki elsőben látott is téged (persze azért a dokumentáció öl ki kéne derülni 1 hónap után is, hogy mi történt). De nekem teljesen mást írtak a papírjaimba, spontán elfolyt a magzatviz és úgy mentem be, 1 nappal a kiirt dátum előtt. A papírok a meg az állt, hogy tulhordtam és indítani kellett 😆 én nem csináltam nagy ügyet belőle, jót nevettem. Viszont a második szülésre pont olyan volt, mint amit az elsőnél írtak a zárójelentesbe 😆
aug. 13. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 2x benne volt a zárómban.
aug. 13. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is benne van
aug. 13. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem "spontán hüvelyi szülés" van a zárón, mint a másik 2 szülésemnél, amik tényleg maguktól indultak.

Gdm miatt volt indítva nekem is egyébként.

Ilyen burokrepesztés meg társai nincsenek megemlítve, állítólag fájásokkal mentem be.

De lehet minden hüvelyi szülés zárón ez szerepel amúgy, valami sablon alapján, sose tudni. Szerintem teljesen mindegy.

aug. 13. 23:13
 10/12 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg nem mindegy. Engem is GDM miatt akarnak indítani, de nem egyezem bele, amíg nincs rá okuk. (Emiatt már szétszedtek ezen az oldalon.) Én állítólag NST-re is jóslófájások miatt járok, pedig nem. Pont azért, mint mindenki más. Mert hetente 1x kell😂

Nem tudom, a gép szerint volt -e fájásom, de nekem nem tűnt fel, az biztos.

Azt viszont befejeztük, hogy minden kamut aláírok. Azt is csak akkor leszek hajlandó, hogy visszautasítom az indítást, ha megnevezik benne a tervezett indítás okát. Nem érdekel különösképpen, mennyire leszek szimpatikus. Akkor se, ha az oldalon egyesek szerint minden szülész a kismama és a baba boldogságáert dolgozik és mindent kizárólag az ő érdekükben tesznek🤣

Mint a terhesgondozó dokim is, aki minden alkalommal fél oldalt írt arról, milyen vizsgáltatokat végzett, miközben kizárólag a vérnyomásom mérette meg az asszisztenssel, meg 10 másodpercre rárakta a hasamra az uh.fejet, hogy meghallgassa a gyerek szívhangját.

Panaszom sose volt, bár erről egyszer se kérdezett.😁

aug. 14. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!