Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki császárral szült, utána...

Aki császárral szült, utána könnyebben helyreáll a szex, mint a hüvelyi szülés után?

Figyelt kérdés

aug. 10. 18:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hormonális is, hogy mekkora a libidó, mennyire tud nedves lenni, vagy sérülékeny a hüvely nyálkahártyája. A szülés utáni időszak, sőt akár egész szoptatás alatt olyan hormonálisan, mint a menopauza. Hozzá jöhet lelkileg a testi változások elfogadása, a kialvatlanság, netán babyblues. Hüvelysérv, aranyér és hasonló nyalánkságok meg hát már terhesség alatt is előfordulnak sajnos. Ezen szempontok alapján mindegy a szülés módja.
aug. 10. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem volt minek helyreállnia szex terén, az nem fájt császár után
aug. 10. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem orgazmusnál fájt a hegem pár hétig (a 6 hét után még), ami azért visszavetette a lelkesedésem.
aug. 10. 21:10
 14/21 Derjaderja ***** válasza:
100%
Nekem 2 sürgősségi császárom volt, mindkettő után az első 1-2 alkalommal éreztem kicsit "szűznek" magam, de utána teljesen elmúlt ez.
aug. 10. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vajúdtam 24 órát a császár előtt, 8,5 centire ki is tágultam, szóval egyrészt kellett a visszarendeződés odalent, de a 6 hetes kontroll szerint ez a része rendben van. Aztán: korai petefészek kimerülés miatt a terhesség nélkül már menopauzám lenne. Ehhez jön hozzá, hogy szoptatok és a magas prolaktin szint + a terhesség és szülés alatt felborult hüvelyflóra miatt nálam a fő gond az, hogy a Góbi sivatag oázis ahhoz képest, ami lent van. Pedig én előtte az a típus voltam, aki szó szerint eláztat egy bugyit ha izgalomba jön. A 6 hetes kontrollon a doki javasolt hüvelyflóra visszaállító kúrát + ösztrogénes krémet 2 hétig + egy Juvia nevű hüvelynedvesítő krémet, amit síkosítóként is lehet használni, de így az első aktus után nem vagyok túl elégedett. :-( Valamennyire nedvesedtem, orgazmusom pedig volt, mert az nálunk mindig az előjáték része, mivel hüvelyi orgazmusom nem nagyon szokott lenni, de most a behatolás kifejezetten kellemetlen volt még ezzel a síkosító krémmel is, mondtam is a férjemnek, hogy ne húzza sokáig (nem mintha tudta volna, már eléggé ki volt éhezve:-). Csinálok majd még egy ilyen 2 hetes kúrát, meg keresek másfajta síkosítókat, körülnézek még milyen termékek vannak, de nekem ez elég lelombozó, idegennek érzem a nemi szervem így "szárazon". :-(
aug. 10. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én császárral szültem, a barátnőm két hónappal később hüvelyi úton. Mikor ők már vígan szexeltek, nekem még annyira fájt a heg, hogy háton feküdni sem tudtam kényelmesen, nem hogy bármi mást csináljak. Nekem már a hat hetes kontrollon a vizsgálat is nagyon fájt. Az orvos szerint fertőzés miatt, de gyógyszerrel sem lett jobb. Tavasszal született a gyerek, karácsony után voltunk először együtt a férjemmel.
aug. 10. 22:40
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

Volt sima es csaszaros os

Nem voltasabb a szex 2. Honaptol mar nem fajt vagy mas elvezt. Bar mi a 4 jettel szexeltomk (oralis csak h ne szoljatokbe)

aug. 11. 01:10
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Tök jó, ha körbejárod a témát minden szempontból, de a szülés így is úgyis olyan, hogy nem tudod megtervezni, irányítani, okosabb lenni. Mindennek van kockázata és mindenki máshogy reagál - valaki beletenyerel, valaki megússza. De nincs tuti recept, hogy ha te így vagy úgy csinálod, akkor minden jól alakul. Ezt jobb elengedni és kicsit rábízni magad a sorsra, vagy amiben hiszel.
aug. 11. 09:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettő volt. Az első hüvelyi, gátmetszéssel, szerintem kb. fél évvel a szülés után már elmúlt a fájdalom, bár nálam csak a behatolás volt fájdalmas, utána "bejáratódott".

Császár után pedig semmi zavaró nem volt, mintha nem is szültem volna.

aug. 11. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Két hüvelyi szülésem volt, mindenféle repedés, vágás nélkül. Pár hét után rendben volt a szex. A harmadik császár volt. Fél év telt el, hogy visszaálljon a rend. Egyszerűen fájt mindenhol, kívül, belül. Gondolj bele: felvágják a méhedet.
aug. 17. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!