Aki császárral szült, utána könnyebben helyreáll a szex, mint a hüvelyi szülés után?
Figyelt kérdés
aug. 10. 18:46
1/21 anonim válasza:
Nem szültem hüvelyi úton, csak egy császáros volt. Kb 5-6 hónapig fájt a szex.
2/21 anonim válasza:
1 császárom volt. A szex szörnyű volt utána,és igazából sosem állt helyre teljesen. A hüvelybejárat jobb oldala rendkívül fájdalmas lett. Néha jobb,néha rosszabb. A doki a császár után a műtét alatti jódos hüvelyfertőtlenítésre fogta,ami a műtét része. De valószínűleg nem az volt a probléma. A gyerek 8 éves, néha még mindig fáj. Vajúdtam előtte rendesen 11 órát, sürgősségi császár volt.
3/21 anonim válasza:
Surgossegi csmel szultem, sosem fajt utana a szex. Ugy latszik szerencsem volt..
4/21 anonim válasza:
Sürgősségi csm szintén. Semmi gond nem volt, csak az fájt vagy zökkentett ki egy darabig ahogy kívülről hozzáért a férjem a hegemhez véletlenül.
5/21 anonim válasza:
Nekem természetes szülés volt, de csak az első pár próbálkozásnál fájt egy picit, utána már jó volt.
6/21 anonim válasza:
Császárom is volt, természetes szülésem is.
A császár után nekem sokkal rosszabb volt. Természetes után a 6hetet kivártuk, jó volt egyből.
7/21 anonim válasza:
Első természetesen szülés után 1 évig sírni tudtam volna ha csak rá gondoltam (3,5 kg volt)
Második után alig tudtam kívárni a 6 hetet. (4,5kg volt)
Nincs köze a szülés módjához
8/21 anonim válasza:
Sürgősségi császárom volt, szerencsére semmilyen gondot nem okozott a szexben.
Barátnőm hüvelyi úton szült, neki hónapokig fájt az együttlét.
9/21 anonim válasza:
Nem. Hüvelyi úton amikor szultem, gyorsabban visszaállt. Császár után fájt még kb 4-5 hónapig.
10/21 anonim válasza:
Sürgősségi császárom volt, egyből jó volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!