Izotóniás ital?
Egyre többször látom tiktokon szülésre bepakolós videókban hogy sokan izotóniás italt is raknak be.
Én még soha nem ittam ilyet. Az lenne a kérdésem hogy miért jó?
Aki esetleg vitt és ivott is elmondaná hogy milyen hatása volt vagy pontossan miért vitte?
Azért jó, mert fizet érte a gyártó a tiktokernek.
5 órát vajúdtam, másfél óra volt a szülés, közben egyszer ittam egy kis vizet. Nem igazán volt semmire igényem közben.
Egyszerre viszel be folyadékot, àsvànyi anyagot és energiát.
Vajúdás alatt mèg bírhat az ember enni, de kitolàs alatt kizàrt. Evvel mègis tudja az energiàt azonnal pótoni, ha elhúzódna a kitolàs.
Nem nèlkülözhetetlen, simàn el lehet lenni sima vízzel. De ha szereti az ember, akkor plusz tàmogatàs.
Tulajdonképpen fel lehet ebből a szemszögből úgy fogni a szülést, mint egy nagy erőfeszítést igènylő extrém sportot.
Most pakoltam össze a táskám, 2 üveggel én is betettem. Amúgy is szeretem az ízét, ártani pedig nem fog, de hátha segít egy próbát megér :) Én a Lidlben kaphatót vettem.
Persze viszek mellé vizet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!