Izotóniás ital?

Figyelt kérdés

Egyre többször látom tiktokon szülésre bepakolós videókban hogy sokan izotóniás italt is raknak be.

Én még soha nem ittam ilyet. Az lenne a kérdésem hogy miért jó?

Aki esetleg vitt és ivott is elmondaná hogy milyen hatása volt vagy pontossan miért vitte?

aug. 6. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%

Azért jó, mert fizet érte a gyártó a tiktokernek.

5 órát vajúdtam, másfél óra volt a szülés, közben egyszer ittam egy kis vizet. Nem igazán volt semmire igényem közben.

aug. 6. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerre viszel be folyadékot, àsvànyi anyagot és energiát.

Vajúdás alatt mèg bírhat az ember enni, de kitolàs alatt kizàrt. Evvel mègis tudja az energiàt azonnal pótoni, ha elhúzódna a kitolàs.

Nem nèlkülözhetetlen, simàn el lehet lenni sima vízzel. De ha szereti az ember, akkor plusz tàmogatàs.

Tulajdonképpen fel lehet ebből a szemszögből úgy fogni a szülést, mint egy nagy erőfeszítést igènylő extrém sportot.

aug. 6. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Cukros-sós víz ásványi anyagokkal.
aug. 6. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanazért jó,mint amiért hányós,hasmenős vírus alatt/után az örs italok.Mert egyszerre pótol mindent,itt elveszítesz.Ásványianyagot,sókat,cukrokat,folyadékot.Nem nélkülözhetetlen,mint ahogyan a szőlőcukor sem,de jó ha van.Én amúgy szülés közben is ittam pár kortyot,elrágtam pár szőlőcukrot,majd még az őrzőben ittam izotóniás italt,és ettem gyümölcsszeletet.Utóbbi segít a bélműködésnek is,ami a következő napokban lényeges kérdés lesz,ugyanis ameddig nem tudsz elmenni kakilni,addig haza sem engednek.Első gyereknél hashajtóval sikerült csak a 3.napon,vele nem figyeltem még ilyesmire,meg a folyadék bevitelre sem annyira,második,harmadiknál tudatosabb voltam,már aznap minden gond,erölködés nélkül podukáltam,és tejem is másnapra lett rendesen.
aug. 6. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
*ors italok
aug. 6. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Most pakoltam össze a táskám, 2 üveggel én is betettem. Amúgy is szeretem az ízét, ártani pedig nem fog, de hátha segít egy próbát megér :) Én a Lidlben kaphatót vettem.

Persze viszek mellé vizet is.

aug. 6. 15:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez nem árt a babának? Mármint gondolom terhesség alatt nem fogyasztható de ha vajúdás alatt issza az ember akkor nem kerül be a tejbe? Tudom hogy idő mire beindul a tej de sokan vannak akiknek már szülés előtt is van teje.
aug. 6. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem olvastam végig az összetevőit, de még sosem halottam, hogy ne lehetne inni terhesség alatt. Nem csak víz, cukor és àsványi sòk?
aug. 6. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Áltolvastam az összetveőket, ebből max a színezèk vagy az èdesítőszer lehet kèrdèses. Egyàltalàn nem veszèlyes szülès vagy vàrandóssag közben.
aug. 6. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne lehetne inni?Ez nem energiaital. Ez egy ízesített,cukros,vitaminos víz.Lehet inni terhesség alatt is,és nem ár a babának sem ha szoptatsz.Illetve csak annyira,mint bármelyik bolti üdítő,vagy gyümölcslé.
aug. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!