Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszàj hàlóinget vinni?

Muszàj hàlóinget vinni?

Figyelt kérdés
Kedden megyek be programozott császàrra,és csak èrdeklődni szeretnèk,hogy ugye szoptatós hàlóinget kell vinni. De láttam olyan rövidgatyàs pizsit ,aminek a felső rèsze gombos,vajon az is jó lehet? Nem vagyok ilyen hàlóinges típus,itthon is rövidnadrágba és pólóban alszom. Nyilván nem ez a legnagyobb gondom és kibírom csàszàr utàn azt a pár napot hàlóingben,csak érdekel ,vol-e valaki aki nem hàlóinget vitt hanem pizsit.
aug. 3. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Csaszar utan mehszaj ellenorzes???? Nekem 2 is volt de egyszer sem nyulkaltak fel.
aug. 3. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a seb a miatt, hanem szimplan a fajdalom miatt nem volt kenyelmes egy jooo darabig egy nadrag se csaszar utan.

Szar volt fel-le huzni.

Vigyel mindkettot aztan meglatod. De nem hulyeseg kozvetlen egy nagy hasi mutet utan a haloing :D

aug. 3. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen #11, nézték a méhszájat.

Nálam főleg, mert a műtét után nagyon véreztem, gondolkodtak is rajta, hogy kapjak vért.

aug. 3. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is amiatt hanyagoltam a nadrágot, mert nem bírtam volna fel-le huzigálni a legelején :)
aug. 3. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

Világ életben gyűlöltem a hálóinget.

Szülés után el sem tudtam volna képzelni hogy úgy is van elég bajom még az is tekereg rajtam.

Kétszer szültem de mindkétszer első nap pizsamában utána top+leggingben voltam. Kutyát nem érdekelte.

Hazamenetel előtt volt vizsgálat, nem sokból tartott levenni

aug. 3. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

"Tudsz róla, hogy lesz egy nagy heged, aminek nagyon nem fog kedvezni a pizsid dereka?"

Tudsz róla, hogy a császármetszest nem derék tájon vegzik? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

aug. 4. 06:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Én rövidnadrág, szoptatós trikóban voltam bent mindkétszer, nekem ez volt komfortos. Abban legyél, ami NEKED kényelmes és sz*rd le, ha másnak más az. :)

Ha nadrágot viszel, akkor olyat vigyél, amit feljebb tudsz húzni, hogy ne bántsa a hegedet, ne tipikus csípő gatya legyen, kb. ennyi.

aug. 4. 11:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat ! 😊
aug. 4. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!