Muszàj hàlóinget vinni?
Nem a seb a miatt, hanem szimplan a fajdalom miatt nem volt kenyelmes egy jooo darabig egy nadrag se csaszar utan.
Szar volt fel-le huzni.
Vigyel mindkettot aztan meglatod. De nem hulyeseg kozvetlen egy nagy hasi mutet utan a haloing :D
Igen #11, nézték a méhszájat.
Nálam főleg, mert a műtét után nagyon véreztem, gondolkodtak is rajta, hogy kapjak vért.
Világ életben gyűlöltem a hálóinget.
Szülés után el sem tudtam volna képzelni hogy úgy is van elég bajom még az is tekereg rajtam.
Kétszer szültem de mindkétszer első nap pizsamában utána top+leggingben voltam. Kutyát nem érdekelte.
Hazamenetel előtt volt vizsgálat, nem sokból tartott levenni
"Tudsz róla, hogy lesz egy nagy heged, aminek nagyon nem fog kedvezni a pizsid dereka?"
Tudsz róla, hogy a császármetszest nem derék tájon vegzik? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Én rövidnadrág, szoptatós trikóban voltam bent mindkétszer, nekem ez volt komfortos. Abban legyél, ami NEKED kényelmes és sz*rd le, ha másnak más az. :)
Ha nadrágot viszel, akkor olyat vigyél, amit feljebb tudsz húzni, hogy ne bántsa a hegedet, ne tipikus csípő gatya legyen, kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!