Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszàj hàlóinget vinni?

Muszàj hàlóinget vinni?

Figyelt kérdés
Kedden megyek be programozott császàrra,és csak èrdeklődni szeretnèk,hogy ugye szoptatós hàlóinget kell vinni. De láttam olyan rövidgatyàs pizsit ,aminek a felső rèsze gombos,vajon az is jó lehet? Nem vagyok ilyen hàlóinges típus,itthon is rövidnadrágba és pólóban alszom. Nyilván nem ez a legnagyobb gondom és kibírom csàszàr utàn azt a pár napot hàlóingben,csak érdekel ,vol-e valaki aki nem hàlóinget vitt hanem pizsit.
aug. 3. 18:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Tudsz róla, hogy lesz egy nagy heged, aminek nagyon nem fog kedvezni a pizsid dereka?
aug. 3. 18:37
 2/18 A kérdező kommentje:
Jajj igen,hülyeséget kérdeztem ! 😂 A csàszàros sebre nem gondoltam,igazad van,jobb lett volna előbb gondolkozni. De úgy izgulok màr.
aug. 3. 18:39
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyan nem császáros voltam, de a sétatéri kutya nem csinált gondot abból (talán anyósomat leszámítva), hogy nadrágban vagyok-e vagy sem. Én a kismama leggingsemet vittem be erre a célra, az nem bántja a császáros heget sem.
aug. 3. 18:44
 4/18 A kérdező kommentje:
Ilyen leggings nekem is van,csak nem tudom mennyire lesz meleg bent,de amúgy tényleg nagyon kènyelmes.
aug. 3. 18:51
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Én másodjára hüvelyi úton szültem és topban (nem szoptatós) voltam meg rövidgatyában. Senkit nem érdekelt.

Második gyerekkel már bármiben tudtam szoptatni, felesleges lett volna a hálóing. A császárseb viszont nem tudom mennyire van pont útban, de a lényeg, hogy bármit vihetsz, ami kényelmes.

aug. 3. 19:04
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! 😊
aug. 3. 19:15
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt császárom. Bikini vonal alatt volt a vágás. Hozzá sem ért a nadrág gumis dereka.
aug. 3. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igaz én hálomingben voltam de kényelmesebb volt a tena bugyi betét amit fel le hiuztál. Sokat is vereztem így ez nem ázott el

Könnyebb volt háloimgben.itthon rnaci és pólóban voltam egész nap.

aug. 3. 19:34
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

A csaszaros heg bikinibonalban van. A sort meg derekon. Az 10-15 cm feljebb van.

Nekem pizsi volt. Elol gombolos fajta.

aug. 3. 19:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban már a pelenka felvétele is gondot okozott, nemhogy a viziteknél még le-fel vegyem a nadrágot is.

Nálunk legalábbis minden viziten le kellett venni alul mindent, ellenőrizték a vérzést, naponta egyszer a méhszájat.

Legyen nálad mindkét verzió, aztán majd bent eldöntöd, melyik a kényelmes

aug. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!