Lehet hülye kérdés, ne kövezzetek meg? F
A noknek, hogy tud kijonni egy akkora baba olyan pici lyukon?? Nem reg a legjobb baratom felesege szult es ujsagoltak, hogy 20 perc vajudas utan ki is pottyant a gyerek pedig a felesege csaszart akart annyira felt.
Nem hiszem, hogy a felesege elotte olyan tag lett volna, hogy igy kiugrik a gyerek. Mar elotte az orvosok tagitjak a huvelyt vagy hogyan zajlik ez pontosan? Soha nem mertem megkerdezni ezt senkitol.
Nem a hüvelyen jön át nehezen..
Az rugalmas..
Eleve kb 10 cm hosszú..
Az átlagpénisz ennél hosszabb, és az sem okoz gondot hosszban sem, ha a duplája sem ugye..
A vajúdás a méhszájhoz szüksèges, azon normàl esetben nagyon pivpci lyuk van. Annak kell kitágulnis és a peremének elsimulnia.
Szóval az a sebesség ( ha gyógyszerrel és egyebekkel nem gyorsítanak), elég a hüvely tágulásához..
A gàt sokszor mas tészta, az előfordul, hogy reped.
Ajánlok outube csatornátm, de nem tudom reklám-e , ha kiírom..
Elég jól, egy lufival szemléltetik.
Egyébként a medencén való áthaladás a fájdalmas a kijövetelnél.. a vajúdàs rosszabb
Aranyos vagy amugy :DDD
Lehet jobban megertened, ha neznel egy videot rola. Nem kell hogy eloszereplos legyen, ha azt nem birod, vannak animaciok is.
Neztem rola videot neten, de ugyanugy allok a kerdes elott, hogy miképpen lehetseges egy oran belul kitolni ott egy gyereket.
3, a lufis video linkjet, ha elkuldod privatban megkoszonom! :)
Keresem a linket..
Vajúdás lezajlása utan, ha minden okê, akkor 10 perc max a gyerek ( nekem volt 2 h-is.. komplikáció miatt. ( bocs a korábbi slendrián gépelés miatt)
Viszont szültem ikreket..
20 p alatt megvolt a 2 ( nem vágtak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!