Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hülye kérdés, ne kövezze...

Lehet hülye kérdés, ne kövezzetek meg? F

Figyelt kérdés

A noknek, hogy tud kijonni egy akkora baba olyan pici lyukon?? Nem reg a legjobb baratom felesege szult es ujsagoltak, hogy 20 perc vajudas utan ki is pottyant a gyerek pedig a felesege csaszart akart annyira felt.

Nem hiszem, hogy a felesege elotte olyan tag lett volna, hogy igy kiugrik a gyerek. Mar elotte az orvosok tagitjak a huvelyt vagy hogyan zajlik ez pontosan? Soha nem mertem megkerdezni ezt senkitol.

júl. 29. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nyúlik. Ha nem sikerül, szakad, vagy vágják. Jobb, ha nem tudod.
júl. 29. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
A szövetek tágulnak.
júl. 29. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hüvelyen jön át nehezen..

Az rugalmas..

Eleve kb 10 cm hosszú..

Az átlagpénisz ennél hosszabb, és az sem okoz gondot hosszban sem, ha a duplája sem ugye..

A vajúdás a méhszájhoz szüksèges, azon normàl esetben nagyon pivpci lyuk van. Annak kell kitágulnis és a peremének elsimulnia.

Szóval az a sebesség ( ha gyógyszerrel és egyebekkel nem gyorsítanak), elég a hüvely tágulásához..

A gàt sokszor mas tészta, az előfordul, hogy reped.

Ajánlok outube csatornátm, de nem tudom reklám-e , ha kiírom..

Elég jól, egy lufival szemléltetik.

Egyébként a medencén való áthaladás a fájdalmas a kijövetelnél.. a vajúdàs rosszabb

júl. 29. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy amugy :DDD

Lehet jobban megertened, ha neznel egy videot rola. Nem kell hogy eloszereplos legyen, ha azt nem birod, vannak animaciok is.

júl. 29. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Tehát felnőtt férfi létedre, ha valamire kíváncsi vagy, nincs tudásod róla, nem jut eszedbe az interneten utánanézni, könyvbe utána olvasni. Értem. Tökös gyerek lehetsz.
júl. 29. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Kamu. Már általános iskolában elmagyarázzák biológia órán.
júl. 29. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Neztem rola videot neten, de ugyanugy allok a kerdes elott, hogy miképpen lehetseges egy oran belul kitolni ott egy gyereket.

3, a lufis video linkjet, ha elkuldod privatban megkoszonom! :)

júl. 29. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Nekem 5 perc alatt jött ki a gyerek. Kitágul és vágnak is.
júl. 29. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Keresem a linket..

Vajúdás lezajlása utan, ha minden okê, akkor 10 perc max a gyerek ( nekem volt 2 h-is.. komplikáció miatt. ( bocs a korábbi slendrián gépelés miatt)

Viszont szültem ikreket..

20 p alatt megvolt a 2 ( nem vágtak)

aug. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!