Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki dr. Bitó Tamásnál szült...

Aki dr. Bitó Tamásnál szült Szegeden, milyen véleményt tud róla mondani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nála szültem, nem választottam, a cukorbetegség miatt nála kellett, hozzá jártam a terhesség alatt is. Szerintem normális, rendes, bár egy párszor a magánrendelőjébe kellett mennem, és a 6 hetes vizsgálatra is, és hát a szülésnek is van ára. De szerintem jó orvos, nekem nem volt semmi problémám vele, igaz pár hónapja hallottam, hogy kedveli a pénzt, nagyon. Hogy milyen párti, nekem a 36. héten kellett befeküdnom, mert már előre mondta, hogy a 38.héten megindítja a szülést. Nem lesz feltétlenül császár, megpróbáljuk símán és meglátjuk. Hát császár lett a vége, de a muszály miatt.
2010. nov. 3. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nekem is a cukor miatt kell hozzá mennem egyébként békés megyei vagyok. a terhesség folyamán nem fektetett be, én inzulinos vagyok de így is magasak a cukraim, nem tudják beállítani, holnap megyek hozzá először. Pontosan mi miatt lett császáros a szülés?

Azt mondta az itteni orvos hogy a terhespatológiára kell mennem hozzá. Mit csinálnak ott? Illetve azt mondta hogy valószínű hogy csinálnak genetikai uh-t.

13 hetes km

2010. nov. 3. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van választási lehetőséged ne hozzá menj, egy nagyon kedves ismerősöm miatta veszitette el a babáját,a 34.héten.Csak jóindulatból irom.
2010. nov. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!