Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek, ha szülés előtt...

Szerintetek, ha szülés előtt egyszer veet szőrtelenítő krémezek "ott" az árt a babának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért foglalkozik vele,mert most már nincs egyedül és nem csak magával kell foglalkoznia felelősséggel van egy babára is a pocakjában!Ilyen egyszerű!Furcsa egy kérdés volt kedves utolsó válaszoló...
2010. nov. 8. 13:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát igencsak furcsa volt....

De az értelmes válaszokat köszönöm.

2010. nov. 8. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem semmiképpen ne veetezz! Nagyon sok kemikáliát tartalmaz, árthat a babának. Szüléskor nem fog érdekelni, hidd el. Meg előtte le is borotválnak ha kéred (ha kipattogsz tőle, akkor nem kéred, gondolom). Én is nagyon adok a megjelenésre - ott is - de szülés előtt nem érdekelt. A másik dolog, h. akkora hasam volt, hogy nem tudtam leborotválni, így a szülésznőre bíztam a dolgot. :)
2010. nov. 8. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia, én kérdeztem, hogy hány hetes vagy. Azért, mert nálunk az úgy volt, hogy amikor már nem láttam én tevékenykedni, akkor a férjem rendezett nyírógéppel egész rövidre ( én különben borotvázok), de már a 34-35. hét körül nem érdekelt, csak az, hogy kisbabámat az ölembe tarthassam.
2010. nov. 8. 14:32
 15/17 A kérdező kommentje:

Remélem addigra ezzel én is így leszek és az ilyen apróságokon már nem fogok gondolkozni.

Bár eljönne már az az idő, mikor a karomban tarthatom a babymet :-)

2010. nov. 8. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is Jetiként vonultam "ott"-téren a kórházba:):) de nem érdekelt!
2010. nov. 8. 14:44
 17/17 A kérdező kommentje:
:-)
2010. nov. 8. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!