Tervezett császár előtt indult már be valakinek a szülés spontán? és az rendes szülés volt vagy maradt a császár?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 21:27
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem. December 26-ra, betoltott 38. hetre tervezte be dokim a csaszart. Okok: korom, 39 voltam es elso baba, nagyfoku rovidlatas, minusz 8,5 mindket szemem. December 22-en du fel 3-kor elfolyt a magzatviz. Irany a korhaz. Du 6-ra meg egy szemernyit sem tagultam. Este 8-kor betoltak a mutobe es 8:45-kor megszuletett a lanyom, aki ma mar egy 10 honapos virgonc leanyzo.
2/5 anonim válasza:
Szia nekem programozot császárom volt reggel 6 kor levittek a z előkészitő szobába hogy majd jönnek értem és reggel fél8 kor elfolyt a magzatvizem beindultak a fájások császár lett a vége fél 1 kor kerültem mütőbe.
3/5 anonim válasza:
Június 31-re voltam előírva császárra!Nagy ,faros baba,toxémia!Június 27.én voltam NST-n,és mondtam a dokinak hogy fájdogál a derekam!Megvizsgált és már 3 ujjnyira nyitva voltam!El sem engedtek,azonnal császároztak!
4/5 anonim válasza:
Barátnőmnek programozott császár előtt 3 nappal elfolyt a magzatvize, és olyan gyorsan ment a szülés, hogy végül természetes úton szülte meg a faros babáját. Szerencsére nem volt komplikáció. De amúgy ez a ritkább eset. A dokik inkább ilyenkor sürgősségi császároznak!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. okt. 31. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!