Nem tudom, a sajat uvoltesemtol nem hallottam semmit 🤣
Amugy amikor meg csak vajudtam oxi nelkul, nem volt nagyon semmilyen hang. Ja de amikor elfolyt a magzatviz, akkor hallottam egy pukkanast. De ennyi.
jún. 16. 10:03
2/6 anonim válasza:
Leginkább a szülő nő nyögdécselése hallatszik. Amikor a gyerek kicsúszik, az egy alig hallható suttyanó vagy cuppanó hangot ad ki, mely elveszik a szülőszoba egyéb hangjai közt.
Filmekben ábrázolt szülésnél gyakran utólag tesznek rá valamilyen teátrálisabb hanghatást - főleg akkor, ha amúgy is minden ki van takarva - hogy így fokozzák a drámai élményt!
jún. 16. 10:19
3/6 anonim válasza:
Amíg természetesen vajùdtam, nem fàjt annyira, hogy hangot adjak ki, de simàn tudtam beszèlni. Pár óràval azutàn, hogy oxyt kaptam, csak üvölteni bírtam, mint akit nyùznak. Mikor kezdődött a kitolàs, sokkal mèlyebb lett a hanfom, mint valami anyatigris üvöltèse. Onnan tudtam, hogy ez màr a kitolàs. Onnantól nem is fàjt annyira, halkabba, de mélyebb hangon kiabáltam. Annak, hogy a gyerek vègighalad a szülőcsatornàn, meg előbukkan, semmi hangjàt nem hallottam.
jún. 16. 10:27
4/6 anonim válasza:
Amíg a szülőszobán voltam, végighallgattam négy szülést magam körül, plusz megéltem ugye a sajátomat. Külön szobákban voltunk, de mind közös folyosóra nyílt, szóval azért átszűrödtek a zajok. Szerintem a szülő nő hangja mellett minden más elvész igazán. Mindenkinél lehetett hallani kristály tisztán, hogy ez már a kitolás, vagy legalábbis nagyon közelítenek hozzá. Azt már senki nem bírta csendben nyögdécselve. :) Én mondjuk ordítást nem hallottam, én sem kiabáltam, de a nyomás közben kifejtett erő, a nagy levegő vétel és mindeközben egy-egy "könnyítő aaaa-zás", vagy valami, plusz a szülésznő határozott diktálása mindenhol megvolt. Szerintem minden más zajt elnyom ez kvázi.
jún. 16. 11:20
5/6 anonim válasza:
Semmilyen. Legalábbis nekem semmilyen nem volt. Mikor kipukkant a magzatburok azt is csak éreztem hangja nem volt.
Én nem kiabáltam se nem üvöltöttem szimplán mikor jött a fájás morogtam az orrom alatt hogy "a k.rva életbe soha többet ilyet" vagy csak csendben voltam. Kitolasnál néha volt egy kis "huh" hang miután abba hagytam a nyomást. Ennyi. Semmi olyan hang nem volt amire gondolsz, pedig én is gondoltam rá hogy lesz e hangja de nem volt.
jún. 16. 13:18
6/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem kiabáltam se vajúdásnál, se a kitolásnál, mégsem hallottam semmit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!