Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jàrt valaki velem egycipőben...

Petra1230 kérdése:

Jàrt valaki velem egycipőben hogy azért lett csàszàr mert tèrarànytalansàg miatt plusz oxitocintól se tágult ?! Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Én teljesen úgy éreztem ott vagyok fejben minden jól ment Majd 7 óra vajúdás után semmit nem tàgultam plusz gyerek feje elakadt a szülőcsatornába!
jún. 10. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon sajnálom, kérdező, hogy ìgy bàntak veled! Az oxytól simàn kerülhet stresszhelyzetbe a gyeeek. Emiatt kakilhatott a vìzbe.
jún. 10. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Én se tagultam semmit, indított szülés volt tablettaval, másnap burokrepesztes, oxytocin, minden, és semmi...császár. 40+6-on volt ez. Szörnyű volt nekem megélni a császárt, de nekem inkább fizikailag, mint lelkileg. Hogy ébren vagyok, miközben felvagnak, meg deréktól lefele le vagyok benulva...és igen, a felépülés is gyötrelmes volt. De visszagondolva, a magam 160 centijevel és átlagos testalkataval, baromi rossz fajdalomturo képességével, nem tudom, hogy szültem volna meg egy 57 centis, 4120 grammos, 36os fejkorfogatu újszülöttet 🤣 tokatol bokáig szakadtam volna, mint az állat. :D szóval..mindennek van jó, meg rossz oldala:)
jún. 10. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok

Nekem 5

4060 gramm 54 centi 37.5 centis feje volt úgyhogy teljesen átérzem. Amúgy én pont a természetestől félek. Hogy hagynak 36 óráig is vajúdni mert nem akarnak megcsászározni, akkor is ha nem halad semerre. Konkrétan nekem kellett szólni már hogy császár legyen mert nem halad, teljesen ki is voltam merülve. Amúgy ha Budapest környéki vagy itt elég elfogadóak és császár után hüvelyi szülést részesítik előnyben.

jún. 10. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

A túl sok oxytocin miatt esni szokott a szívhang, ezt nem mindig kommunikálják a kismamával. Ilyenkor visznek műteni. Csak sokszor mondanak minden mást ehelyett.

Ne gyászold a természetes szülést, mivel a babád egészsége volt a tét. Gyorsan ki kellett venni. Engedd el, hogy ez az egyéni teljesítményedről szól. Ha az orvos azt mondja császár annak oka van. Ne kérdőjelezd már meg.

jún. 16. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Ja és ha zöld volt a magzatvíz akkor mire vártál volna? Az oxigénhiàny jele. Akkor ki kell venni ha másképp nem megy. Te meg tényleg azon örlődsz, hogy nem szülted meg? A gyereked egészsége nem is fontos? Csak az, hogy te mit terveztél el? Nem hiszem el.
jún. 16. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
8. A barátnőmmel megcsinálták, nagyon hosszú ideig vajúdott, 30+ órát, a férjét folymatosan haza akarták küldeni, de hiába kérte, hogy császározzák meg, azt a választ kapta, hogy semmi se indokolja. Az se, hogy négy és fél kilós a gyerek, se az, hogy oxival se tágul.
jún. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!