Tényleg ekkora dolog lenne?
Szokatlan, de szerintem nincs vele semmi baj. Örülök, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodtál.
Ne foglalkozz azzal más mit mond, mindig lesznek megmondó emberek.
Hát vannak ilyenek, van olyan nő aki még tükörrel is kukkolja a kilógó gyereket... 🤢
(én ha akarták sem vágtam volna el, sőt látni sem akartam semmit 😅
Bezzeg a párom érdeklődve nézett mindent és szíve szerint megtaperolta volna a placentát is. A köldökzsinórt egyből elvágták, meg sem kérdezték, hogy a párom szeretné-e)
Velem anyum volt benn, tőle is kérdezték, hogy szeretné-e, aztán a nemleges válasz után nekem is felajánlották, de én sem éltem vele :)
Nem tartom undorítónak vagy ilyesmi, egyszerűen nekem ez nem adott volna akkora pluszt, azt viszont helyeslem, hogy ha te ezt akartad, akkor meg is tetted.
Ne foglalkozz másokkal, főleg ne a szüléssel kapcsolatban, én mindig megállapítom, hogy elképesztően sokféle módon élik meg a nők, mindenkinek más a fontos, mindenki másra vágyik és mástól retteg. (Ezt azzal magyarázom, hogy szinte minden kislányt elkezd foglalkoztatni a téma onnantól, hogy felfogja, hogy a babát nem a gólya hozza, van ideje mindenkinek ezerszer is végiggondolni, utánaolvasni, tapasztalatokat hallgatni stb., így önkéntelenül is kialakul az álomkép a tökéletes szülésről 😀)
Semmivel sem undorítóbb, mint amikor apuka vágja el...
Nálunk a férjem nem akart bent lenni konkrétan a szülésnél, a köldökzsinór elvágás gondolatától is rosszul volt.
Így szülés után először tőlem is megkérdezték szeretném-e én elvágni. Én nemet mondtam, ettől függetlenül egyáltalán nem tartom furának vagy birarrnak ha valaki azt választja ő szeretné elvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!