Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "X" megyébe lakok DE "Y"...

"X" megyébe lakok DE "Y" megyébe járok terhesgondozásra és a genetikai vizsgálatokat is ugyan azon a magán klinikán csináltattam. Lehet?

Figyelt kérdés

Szülést is "Y" kórházba szeretném végig csinálni, de mivel körzetileg nem oda tartozom lehet ebből probléma?

Vagy ilyenkor kérvényeznem kell hogy oda mehessek vagy hogy zajlik ez?

A szülész-nőgyógyászom is abba kórházba dolgozik, mindeképp megfogom majd kérdezni hogy van ez pontosan, de addig szeretnék kicsit tájékozódni ha valaki ebbe tudna segíteni hálás lennék!!

máj. 16. 17:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ahogy elnéztem páran bérelnek apartmant meg ilyenek.Csak azért mondtam mert biztos ellehet tényleg mindent intézni☺️
máj. 16. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

#7 ugyanez nálunk is. Kórház 20 percre, és közel egy óra ahova tartozom.

Vérzéssel, görccsel nem fogadtak.

Befogadót eddig a fogadott orvos írhatott a saját kórházába, de már nincs fogadott orvos, úgyhogy passz.

#3as ne legyenek illúzióid, nincs szabad kórház választás, aki máshol szül, azt trükközessel éri el. Pl kb a toló fájásnál beesik a sürgősségire.

máj. 16. 18:24
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
Nem illúzió.Semmi trükköt nem vetett be barátnőm se.De attól hogy nálatok így van nálunk nem.
máj. 16. 18:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy az ország 2 másik végében lakunk, a törvény ugyanaz. A barátnő is megoldotta valamivel, hogy ott szülhessen.
máj. 16. 18:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Akkor ne is próbálkozzak?

És ha beindul a szülés csak besétálok a körzeti kórházba annak ellenére hogy terhességem folyamán egyszer se voltam ott?

máj. 16. 18:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Kérlek nézzétek el nekem a butaságaimat első baba és egyre jobban félek hogy mi lesz!
máj. 16. 18:44
 17/24 A kérdező kommentje:
volt egy missed ab.om tavaly és senki egy szót nem szólt hogy nem is lehetnék ott abba a kórházba.
máj. 16. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A korhaz foorvosatol (nogyogyasz) kell kerni befogadoi kerelmet,o azt lepecseteli es azzal mehetsz oda. Nekem adott , mert en sem a korzeti korhazba fogok menni, de ha nincs ilyen befogado nyilatkozatod nekem erre is azt mondta, hogy ugyeleti szules van, tehat nem kuldhetnek el. Vedono ugyanezeket mondta.

máj. 16. 18:51
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem oldotta meg semmivel.Oda ment màr NST-re aztán ott szült ennyi.Nem értem más tapasztalata miért nem lehet más mint a tied.Fogadd el hogy nálunk így van.Én is elfogadom hogy nálatok máshogy van.Tudom hogy mikor ment be szülni,sőt mindent tudok ugyanis mindig mindenben az én véleményemet kérte ki ugyanis nekem màr van egy gyerekem.Sőt amikor szültem még nem a vidéki lakcímem szerepelt tehát énse oda tartozok ahol szültem.
máj. 16. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Ketto ismerosom is igy szult par honapja, teljesen mas korhazba mentek, mint ahova tartoztak, oda jartak terhesgondozasra es kertek befogado kerelmet. Probald meg.
máj. 16. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!