"X" megyébe lakok DE "Y" megyébe járok terhesgondozásra és a genetikai vizsgálatokat is ugyan azon a magán klinikán csináltattam. Lehet?
Szülést is "Y" kórházba szeretném végig csinálni, de mivel körzetileg nem oda tartozom lehet ebből probléma?
Vagy ilyenkor kérvényeznem kell hogy oda mehessek vagy hogy zajlik ez?
A szülész-nőgyógyászom is abba kórházba dolgozik, mindeképp megfogom majd kérdezni hogy van ez pontosan, de addig szeretnék kicsit tájékozódni ha valaki ebbe tudna segíteni hálás lennék!!
#7 ugyanez nálunk is. Kórház 20 percre, és közel egy óra ahova tartozom.
Vérzéssel, görccsel nem fogadtak.
Befogadót eddig a fogadott orvos írhatott a saját kórházába, de már nincs fogadott orvos, úgyhogy passz.
#3as ne legyenek illúzióid, nincs szabad kórház választás, aki máshol szül, azt trükközessel éri el. Pl kb a toló fájásnál beesik a sürgősségire.
Akkor ne is próbálkozzak?
És ha beindul a szülés csak besétálok a körzeti kórházba annak ellenére hogy terhességem folyamán egyszer se voltam ott?
Szia!
A korhaz foorvosatol (nogyogyasz) kell kerni befogadoi kerelmet,o azt lepecseteli es azzal mehetsz oda. Nekem adott , mert en sem a korzeti korhazba fogok menni, de ha nincs ilyen befogado nyilatkozatod nekem erre is azt mondta, hogy ugyeleti szules van, tehat nem kuldhetnek el. Vedono ugyanezeket mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!