Szüléssel, terhességgel kapcsolatban kinek milyen horrorsztorija, rémtörténete van?
Nem azért kérdezem, hogy stresszeljem magam szülés előtt, nem engem érint, csak úgy látom, sokszor nem írják le, hogy a kérdezőt ne ijesszék meg.
Ahogy írtam, esetemben nem a szülésre készülés és rettegés áll a kérdés feltevése mögött, ezért most álljon itt ez a kérdés, ahol össze lehet gyűjteni:
Ki milyen horrorsztorikat élt át a terhesség alatt, vagy akár szülés közben, vagy a kórházban tartózkodás idején? (Ismerősi körben tapasztaltak is jöhetnek)
Köszi!
Nem tudom így ér-e, amerikai sztori, youtubeon követek egy nőgyógyász nőt, aki ilyenekkel foglalkozik, konkrétan a bírósági tárgyalást néztem, szóval igaz.
Otthon szülés, faros baba. A nőnek olyan kórház fóbiája volt, hogy még akkor se akart kórházba menni, amikor már kilógott belőle a gyerek lába. Amire a mentők kiértekár csak a feje volt bent, úgy sétált le az emeletről a nő a mentőig, hogy a halott gyerek a nyakánál fogva lógott a nőből. A durva, hogy végül nem találták bűnösnek a végzettség nélkül bábáskodó "szülésznőt",meghalt egy gyerek és senkit sem ítéltek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!