Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki délután fél 5-kor...

Ha valaki délután fél 5-kor szül, az fogadhat még aznap este látogatókat?

Figyelt kérdés
Vagy már csak a következő nap mehetnek be a rokonok?
2024. ápr. 21. 19:41
1 2 3
 11/21 babyboom567 ***** válasza:
84%
Biztosan nem.Le sem visznek még osztályra.A szülőszobán meg nincs látogatás.
2024. ápr. 21. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként arról, hogy mi helyben a szokás, és mik a lehetőségek ilyen és olyan szülésnél, nagyon érdemes helyben érdeklődni. Nézd meg a kórház honlapján, nem tartanak-e ilyen szülésfelkészítő előadást, vagy hát ha odajársz rendelésre, akkor kérdezd a dokidat, esetleg a védőnőt. Nagyon jó, ha az ember már egy kis helyismerettel megy a nagy kapkodásban... és mondjuk előre tudja, hogy melyik lifttel vagy szárnyba menjen, vagy kell-e apukának műtősruhát vinnie vagy adnak és hasonló apróságok. És a látogatási időt is ki szokták írni helyben.
2024. ápr. 21. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Amugy aranyos, hogy azt gondolod, hogy azzal, hogy megszuletett a baba, te mar vegeztel is es “mehetsz is” :D

Meg kell szuletnie a lepenynek is, aztan meg osszeraknak, vizsgalnak, varrnak ha kell, stb. De a baba szuletese utan nem 2 percig vagy meg a szuloszoban, az aranyora is ott van, aztan visznek osztalyra.

Csaszar plane, ezt mondani se kell, hogy ott sincs vege a sztorinak a baba megszuletesevel :D

2024. ápr. 21. 20:27
 14/21 A kérdező kommentje:

Aranyos, hogy azt hiszitek, rólam szól a kérdés.

Szerintetek honnan tudnám előre, hogy hány órakor fogok szülni? Program császár is csak délelőtt van (legalábbis nálunk).

Nem írtam részleteket, úgyhogy nem is kell beleolvasni semmit, elég, ha csak a kérdésre válaszoltok.

2024. ápr. 21. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen kórházfüghő. Kérdezz rá előre.
2024. ápr. 21. 21:17
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

"Amugy aranyos, hogy azt gondolod, hogy azzal, hogy megszuletett a baba, te mar vegeztel is es “mehetsz is” :D"

Én az aranyóra letelte után kb. pont így voltam.

A szülés maga könnyű volt, utána 1,5 órát voltunk hármasban, elmentem tusolni, hajat mosni, utána már a szobánkban vártam, hogy a szüleim bejöjjenek hozzánk, és hozzanak sütit.

2024. ápr. 21. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Tehat nem ugy volt, hogy a baba szuletese utan azonnal osztalyra kerultel!

En erre celoztam, hogy nem 1-2 perc az, mire kikerulsz a szuloszobarol. De sajnalom, ha ezt nehez megerteni 🥲

2024. ápr. 21. 23:43
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem nehezebb annál, mint annyi rosszindulattal élni, amennyi benned van...
2024. ápr. 21. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

Én rosszul voltam szülés után, hajnali fél 2-kor szültem, "összeraktak", aranyóra blabla, majd amikor mondták, hogy próbáljak lezuhanyozni, nem tudtam felkelni. Lenyomtak két infúziót, a férjem reggel 7-kor kísért el a szobámig. Akkor a szobaajtóig jöhetett, ott a kezembe adta a cuccom, puszi és elment. Legközelebb este jött látogatási időben néhány cuccal, akkor már az osztályra sem lehetett bejönni, látogatás kint van egy folyosó részen. Én külön megkértem mindenkit, hogy ne jöjjenek, nekem nem hiányzott oda senki abban a három napban. A férjem is csak cuccot hozott, vagy vitt el, sírtam neki fél órát (babyblúz és utáltam ott lenni), majd hazament. :D

Nekem kellemetlen volt egy huzatos folyosón ülni a hideg fém padon.

Egyébként ha nem volt aranyóra, nem volt nagyobb sérülés és valaki azonnal feltud állni, akkor végülis lehet esélye, hogy látogatási időben már osztályon van, de szerintem ez a ritkább.

2024. ápr. 22. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Délután 4órakor szültem. Szintén 6ig van látogatási idő. Kora szülött volt így aranyóra nem volt de mikor tolták ki a babám a szülőszobáról megmutatták a váróban az apukának illetve anyukám is ott volt. Majd ők fel is mehettek a PIC-re megnézni. Majd kitoltak engem is pár szót beszéltem velük és vittek engem is az osztályra.

Második baba éjjel született a férjem szülésen nem volt bent a váróban várt majd az aranyórára jött be. De ha valaki délután szül akkor se egyből kapja meg a babát. Szóval megszülsz a babát viszik a csecsemősök téged betaknak osztályra majd pár óra múlva viszik csak a babát. Igazából semmi értelme nem lenne annak ha aznap már ott lennének a rokonok mert a babát nem tudod megmutatni illetve valószínűleg te is pihenésre fogsz vágyni a szülés után nem kint ácsorogni a rokonokkal.

2024. ápr. 22. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!