36 hetes es 3 napos vagyok nem tudok el aludni és ma
délután takarítottam meg parkolásztam borotvalkoztam
jelent valamit? Vagy csak be képzelem.!?
Arra gondolsz, hogy ha takarítottál ma, akkor szülni fogsz hamarosan? Hát lehet, bár én még egy takarítás után se szültem.
2019. dec. 11. 00:15
2/11 A kérdező kommentje:
Szokták mondani hogy előtte pakol és pörög az ember erre lettem volna kíváncsi milyen tapasztalatok vannak...
Az első terhességem alatt költöztünk: gletteltem, festettem, bútorokat rajtam össze, pakoltam reggeltől estig. A 41. héten indították.
A második alatt reggeltől estig rohangáltam a nagy után, egy napit leszámítva, amikor beteg lett és kb egész nap aludt. Aznap éjjel indult be a szülés.
Nálam nem jött be ez a pörgős elmélet.
2019. dec. 11. 01:49
Igen, benne is van az összes babás könyvben, hogy ha porszívózás után borotválkozol, akkor indulj el a kórházba, mert azonnal szülni fogsz.
2019. dec. 11. 05:16
A fészekrakó ösztön jelezhet szülést, de ez nem úgy működik, hogy ma pakolsz és holnap megszülsz. Általában valahol az utolsó 3-4 hétben indul be, és utána valamikor fogsz szülni. Az is lehet, hogy el tart 4 hétig, de lehet, hogy csak 1 hétig. Én 2 héttel azután szültem, hogy beindult az ösztön.
2019. dec. 11. 06:18
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nemis úgy értettem hogy utána rögtön.
Lehet csak karácsonyi láz...
/ 3-as, mintha magamat olvastam volna, csak nekem a 41. Hét közepén spontán indult 🤣/
2019. dec. 11. 07:49
Nezd ha nem úgy gondoltad h egyből rögtön, hanem mondjuk 2-3 hét múlva úgy tekintve hogy 36 hetes terhes vagy, a válasz igen... Jelentheti hogy szülni fogsz...
Én tegnap gondolkoztam a feszekrakasi ösztönről így 38 hetes terhesem.... Hát én már menni alig tudok úgy fáj mindenem + levegőt is nehezen kapok... nemhogy porszívózzak... Majd a férjem megcsinálja..
Borotválkozni is nehéz, így csak a heti dokilátogatas előtt... 😅😅 Az is küzdelem
2019. dec. 11. 07:49
Én nem tudom minek becézik ezt a nem alvást. Az első fiammal nem tapasztaltam ilyet. Legalábbis ha keltem, akkor tuti, hogy vhol nyomott fájt pisi vmi gondom volt. Most éjfélig fent vagyok, hajnal 4kor kelek 3.napja. Vergődök 1 órát nem tudok vissza aludni, kipattanok az ágyból és megpróbálom hasznossá tenni magam, ameddig a család fel nem ébred. Majd egész nap hulla fáradtan rohangálok a 2 évesem után és kezdem előről. Egyszerűen nem is értem ez mi, de baromi bosszantó a férjem már kinevezett,hogy hülye vagyok mit sikalom a konyhát hajnalban. 36 hetes vagyok egyébként.
2019. dec. 11. 08:39
En is 37. het fele kozeledek, de csak kenyszerbol takaritok, leginkabb dogleni van kedvem egesz nap. Azert szerintem en is szulni fogok par heten belul :))
2019. dec. 11. 18:07
Kapcsolódó kérdések: