Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Őszintén ha visszatekerhetnéd...

Őszintén ha visszatekerhetnéd az időt szülnél/vàllalnàl gyereket?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 5. 19:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Persze, imádom a gyerekem, ő a mindenem.
2024. ápr. 5. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2024. ápr. 5. 20:54
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

Nekem már nagy gyerekeim vannak.

Ha a kamasz lányom bejelentené hogy terhes és meg akarja tartani, akkor tuti világgá mennék. Egyszerűen nem tudnék még 1 gyereket felévelni. Nem is szeretek kisgyerek társaságában tartózkodni.

De ez nem azt jelenti, hogy nem szerettem anyának lenni. Szerintem egyszerűen besokalltam mire felnőttek. Bár a kisebbik még csak középiskolás.

2024. ápr. 5. 20:56
 14/26 anonim ***** válasza:
12%
13# nagyon gáz vagy. Ha valaki teherbe esik, neki kell felnevelnie a gyereket, nem neked. Egy kamasz is felnő ehhez a feladathoz, és ha a legkisebb középiskolás, akkor nem is annyira kicsik a gyerekeid. +Úgy kellene hozzaallnod, hogy egy életen át segíted őket, azért vagy az anyjuk. Tipikus martiranya...
2024. ápr. 5. 20:59
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Mindkétszer. De korábban vállalnám őket, egy kicsit túlgondoltuk az anyagi alapokat és 30+ már nehezebbnek éreztem. Nyilván korábban is az, de azért a húszas lazaságommal szerintem még jobb anya lettem volna/lennék.
2024. ápr. 5. 21:47
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Viszont csak úgy, hogy legyen segítségem helyben (akár megbízható, állandó, fizetett, akár nagyszülők).
2024. ápr. 5. 21:59
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Mindenképp, de most még csak másfél éves, remélem később sem bánom meg :)
2024. ápr. 5. 22:10
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem!
2024. ápr. 6. 01:46
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Es hamarabb kezdenek probalkozni a masodikkal.
2024. ápr. 6. 07:03
 20/26 flora08 ***** válasza:
100%
Igen, vállalnám. De néhány dolgot másképp csinálnék. Az egyik, hogy korábban el kellett volna mennem pszichológushoz, nem csak a fiam születése után. A felszínre tört számtalan, addig feldolgozatlan érzés, még a gyerekkoromból. A másik, hogy nem foglakoztam azzal, mennyire negatív érzéseket kelt bennem a szoptatás gondolata. Úgy voltam vele, biztosan csak azért, mert még nincs tapasztalatom, majd belejövök. Nem így lett. Ha tudom előre, mennyit fogok szenvedni vele, biztosan szervezek magamnak segítséget, aki idejön hozzám és segít. A tanácsokkal nem sokra mentem, pedig tényleg mindent megpróbáltam, amit csak olvastam/hallottam. A kórházban is pont letojták, hogy segítséget kértem, fejben dől el, mondták. Úgyhogy sajnos, utólag okos az ember.
2024. ápr. 6. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!