Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházi tartózkodás alatt...

A kórházi tartózkodás alatt mi történik velem és a babával?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kiváncsi, hogy milyen az ellátás egy állami kórházban, mit adnak, és mit vigyünk mindenképpen. (Főleg olyan dolgokat szeretném, hogy írjatok, amire esetleg nem gondolnék)

Köszönöm a válaszokat!

2024. ápr. 4. 01:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Debrecen Kenézy: magadnak vigyél csak dolgokat (hálóing/pizsama, pipere stb, betét), a gyereknek mindent biztosítanak. A kaja is jó volt.
2024. ápr. 4. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kórházanként eltérő, érdeklődj a ti kórházatokban vagy a védőnőnél. Nekem mindent vinni kellett a babának, ruha, pelenka, popsitörlő, takaró, textil pelenka, popsikenőcs, köldökéhez ápolószer stb, és magamnak is minden kellett, a wc papírtól elkezdve az evőeszközökig tényleg minden.
2024. ápr. 4. 09:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Apát általában nem engedik be az osztályra, neked kell majd mindent kicipelni amikor távoztok több körben"

Nálunk sem engedték be, de a bejáratnál ki lehetett neki adni a táskákat, cuccokat, mindent. Segítettek is kivinni odáig a nővérek. Ahogy befelé is, mikor hozott a férjem egy zsugor ásványvizet. Ők ajánlották fel, és nem kértem volna segítséget.

2024. ápr. 4. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a szobaajtóig jöhetett be a férjem látogatási időben és hazamenésnél is, szóval ez is változó.
2024. ápr. 4. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Miert nem emgedik a hajszaritot? En Pexsen szultem es hajformazot,hajvasalot is hozott az anyuka, siman besutotte a hajat,pedig meghalt a babaja szules kozben, nem.kapott oxigent, agyhalott lett. :( sose felejtrm el,kicsit szurrealis volt. Volt bent a 2.szulesnel hosszu haju anyuka,o konkretan hazament hajat mosni es a nagyobb szulinapi bulijara. Alairt vmi papirt es 8 orara beadta a csecsemosoknek a babat es hazament. Szulinap gajmosas es visszajott. :D nagy szám volt az is. Kis fiatal roma lany meg okmanyirodaba ment,szinten leadta a babat, mert gyamsagot kellett i tezni,nagymama vihette haza a babat, a 15 eves lanyka nem. :)
2024. ápr. 4. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is Budapesten szültem kétszer is. Lehetett hajszárítót használni. De olyan pokoli meleg volt a kórházban, hogy magától is megszáradt a hajam szóval én nem vesződtem a szárítással, a másodiknál be sem vittem és köntöst sem vittem magammal csak egy vékony kardigánt.
2024. ápr. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!