Mi történik, ha Magyarország helyett, a google tartozkódási helyem megváltoztatom a jelenlegi tartózkodási helyemre ami Amerika? Elveszthetnek dolgaim?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 17:55
1/6 anonim válasza:
Elveszni nem veszik el semmi (sem email, sem dokumentum).
Más hirdetéseket kapsz majd, más időjárásjelentést, esetleg földrajzilag korlátozott tartalmakhoz hozzáférést. De szerintem semmit nem fogsz észrevenni, mert ezt a beállítást felülírja az IP-cím, amiről csatlakozol.
2/6 anonim válasza:
Dehogy. Én egy amerikai cégnél dolgozom, amerikai szerveren dolgozunk. Ha a munkahelyemen netezek, úgy érzékeli mintha Kaliforniában lennék.
3/6 anonim válasza:
Úgy érted hogy a régióbeállítást módosítod? A régióra jellemző szolgáltatás jogosultságokat fogod kapni.
Én Kanadában a magyar dolgaim is használni akartam, de a kettő nem ment együtt. Kiderült, hogy francia az mindkettőt engedi, így az van beállítva nekem.
4/6 anonim válasza:
Én nem állítok semmit, ő érzékeli úgy, mintha az USA-ban lennék. A Youtube-on amerikai reklámok jönnek, a Google-él az alapértelmezett nyelv az angol lesz. Egyszer majdnem meg is szívtam, mert akartam rendelni valamit az Amazonról. Az USA-ban nagyon jó áron volt, beleraktam a kosárba, de nem rendeltem meg. Hazaérve teljesen más árat mutatott. Kiderült, hogy még az USA-ban akciós és ingyenes a szállítás, addig itt már nem.
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj Vitya, semmi gond nem lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Játékokba sem szól bele?
2022. aug. 3. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!