Aki szülés előtt tampont, vagy kelyhet használt, tudott
használni szülés után is, vagy inkább visszaálltatok a
betétre?
Figyelt kérdés
Létezik olyan, aki nem tudott már szülés után kelyhet, vagy tampont használni, és inkább a gyerekágyi időszak után is maradt a betétnél? Mi volt az oka, ami miatt visszaálltatok a hagyományos betétre?
Egy gyereket szültem (másfél éve, először 8 hónapos korában jött meg), de ilyen szempontból semmi nem változott, a menstruációm mennyisége is hasonló most már a terhesség előttihez, ugyanúgy tampont használok, változatlan méreteket.
2024. ápr. 2. 17:00
12/20 anonim válasza:
Szüléseim óta nem tudok se kelyhet, se tampont használni. Betétet vagy menstruációs bugyit használok. Utóbbi a legjobb, legkényelmesebb.
Egyébként amellett hogy napra pontos, minimális vérzésem van. Első után is csökkent, de második után még jobban.
2024. ápr. 2. 17:30
13/20 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy jó a kehely is. Illetve, most már csak tisztasági betét nagyon max, mert spirálom van, így a kehely is felesleges, de amúgy mielőtt a spirált feltetettem volna, akkor teljesen jó volt még.
2024. ápr. 2. 17:36
14/20 anonim válasza:
Nekem egy ideig kellemetlen volt a kehely. Szüles előtt 5 èvig Mooncupot hasznàltam. Aztàn vettem egy Merulàt. Először kènyelmetlen volt, idegentest erzès volt a hüvelyemben. Pàr èv utàn lecserèltem egy OrganiCupra. Eleinte àllandòan pisilnem kellett tőle, de mostanàra majdnem teljesen elmúlt.
1x szültem, 9 ève. Nem sèrültem, de gyerekàgy alatt nagyot emeltem. Van egy enyhe hòlyag-ès vegbèlsèrvem.
2024. ápr. 2. 18:03
15/20 anonim válasza:
A szules utani elso menstruaciomtol kezdve tampont hasznalok ismet.
2024. ápr. 2. 18:28
16/20 anonim válasza:
Én még betétet. 6 hónapja szültem és olyan erős a vérzés a tampon fél órát sem bír ki és nagyon feszít kényelmetlen. Betétből is a szülés utáni kell. Remélem, ha beáll a vérzés jobb lesz, mert ez valami borzalom.
2024. ápr. 2. 18:49
17/20 anonim válasza:
Kb 1 évig betéteztem, holott gyűlöltem. Méhsüllyedésem lett, annyi idő kellett míg helyreállt. Addig kényelmetlen volt a tampon.
2024. ápr. 2. 18:53
18/20 anonim válasza:
Szülés után még 1 évig használtam betétet. Furcsa lehet, de kb. addig fájt a tampon felhelyezése, de csak próbálkoztam vele.
2024. ápr. 2. 20:41
19/20 anonim válasza:
A masodik baba ota nem tudok tampont hasznalni.
A harmadik utan sem allt vissza es valoszinuleg most sem fog😩
2024. ápr. 2. 20:45
20/20 anonim válasza:
Ugyanúgy és ugyanazt a méretű tampont használtam mindkét szülésem után. Mivel szoptattam sokáig nem jött meg, első gyerek után 13, második után 16 hónapig nem menstruáltam, ahogy megjött ugyanúgy vettem tampont és azt használtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!