Hogy indult be hirtelen a szülés nálatok?
Arra gondolok, mikor tényleg nem volt semmi előjele.
39+4-nel járok, tegnap voltam nst-n, sehol egy fájás, az égvilágon semmi jele, hogy ki akarna mostanában jönni.
Napi kB 3-4 alkalommal megyek nagy WC-re, nem hasmenés, de hígabb állagú, de ezen kívül semmi amit arra foghatnek, hogy a közelgő szülés miatt lenne.
Húsvéttől mehetünk be minden nap a kórházba reggel, addig 2 nap van, de ketlem, hogy bármi történne.
Nálatok, ha hasonlóan voltatok hogy alakult a dolog?

11 teljesen egyetértek
Sokan azért szidják az orvosokat és a kórházat mert véleményem szerint egy csoda dolognak tartják hogy életet adnak egy gyereknek. Persze az is de minden eshetőségre fel kell készülni.
Én pl mindkét szülés alkalmával gátvédelemre és teljesen nyugodt szülésre készültem fejben.
Persze több forgatókönyvet lepörgettem a fejemben előre.
Sok múlik a kommunikáción.
Én elmondtam mit szeretnék, az orvos és szülésznő elmondta hogy mi lenne opcionális a baba érdekében. Ezeket a "nézeteket" próbáltuk minél közelebb hozni egymáshoz.

Hétfőn be kellett feküdnöm a kórházba (így beszéltük meg a dokimmal), aznap voltam nst-n semmi, másnap reggel nst ugyanúgy semmi, elmentem este is nstre megint semmi, aztán éjfélkor arra keltem hogy 4-1 percenként hasi gorcseim vannak, de csak annyira hogy pont ne tudjak aludni.
Viszont abban a két napban ahogy bekerültem a kórházba érzelmileg zokni voltam, sírtam elég sokat mert ott kellett bent lennem. (A férjem nem tudott látogatni mert délutános volt, ráadásul egy másik megyében voltam kórházba) Úgyhogy én szerintem ez egy jel volt már így utólag visszagondolva.

Sziasztok, köszönöm a sok választ, ilyenkor kifejezetten jól esik ezeket olvasni.
Ma reggel nekem is minden előjel nélkül megszületett a 2.hercegnom, viszonylag gyorsan, úgyhogy túl vagyok rajta :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!