Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülésből fennmara...

Természetes szülésből fennmaradó problémák? Kinek milyen problémája lett utána?

Figyelt kérdés

márc. 17. 18:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából egy évig volt egy kis inkontinenciám. Nem teljes, de azért kontrollálatlanul csepegett néha úgy, hogy kb. észre sem vettem. Az alsó táji érzékelésem is meghalt kicsit, vagyis sokkal érzéketlenebb lettem odalent. Ezen felül a ciklusaimban sokszor azt éreztem mielőtt megjött, hogy nem bírja el a méhem és a belső szerveim súlyát a sérült gátam, állandó "menten kiszakad a helyéről" nyomó érzésem volt ilyenkor 1-2 napig.

Nagyjából egy év volt a teljes regenerálódás, mostmár semmilyen problémám nincs.

márc. 18. 09:10
 22/25 anonim válasza:
66%

20-as, nekem is borzasztó élmény volt mert nem hatott az érzéstelenítő.. hiába szóltam, hogy érzem mindenemet nem hitték el, azt hitték csak pánikolok azért mondom. Szóval belém vágtak én meg felordítottam, akkor rájöttek, hogy nem viccből mondtam és rögtön el is altattak. Mindezt 13 óra vajúdás után.

A kisbabámat pedig lélegeztetni kellett miután kivették mert túl sok altató került be a szervezetébe.. nagyon utáltam magam, hogy nem tudtam természetes úton megszülni:(

márc. 18. 10:12
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

2x szültem természetesen. 26 és 29 évesen, ha számít.

Mind a 2 szülés után inkontinencia, méhsüllyedés. De intim tornáztam, a 6hetes kontrollra mind a 2 esetben rendeződött.

Úgyhogy 2,5 éve szültem a másodikat, nincs maradandó nyoma.

márc. 18. 11:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Semmi. Délelőtt született, délután már a kórház parkjába mentem szívni egy kis friss levegőt. A második császár lett, na ott csőstől jött a komplikáció :-(
jún. 2. 13:54
 25/25 A kérdező kommentje:
#24 milyen problémáid lettek a császár miatt?
jún. 2. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!