Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülésből fennmara...

Természetes szülésből fennmaradó problémák? Kinek milyen problémája lett utána?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Varratszedés után szétnyílt a gátsebem, másnap hegkimetszés, resutura. Állandó fájdalom miatt három év múlva újabb műtét, nem lett jobb. LAssan harminc éve élek úgy, hogy a szex nekem fájdalmat jelent, gátsérülést és két napig ülni is alig tudok.
2024. márc. 17. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen szerencsére, két szülés után sem.
2024. márc. 17. 19:53
 13/25 anonim ***** válasza:
26%

A méhsüllyedés és inkontinencia a terhesség és nem a szülés miatt alakul ki!

Ezek miatt a téves infók miatt vannak a nők elriadva a természetes szüléstől!

Szültem egy 4 és egy 4,5 kilós babát de semmi bajom sincs..

2024. márc. 17. 19:54
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Csaszarral szultem, semmi a vilagon.
2024. márc. 17. 20:16
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
13-as, de, a termeszetes szules eredmenyei, az, pedig hogy neked semmi bajod az még nem statisztikai adat 🤦🏻‍♀️
2024. márc. 17. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

"A méhsüllyedés és inkontinencia a terhesség és nem a szülés miatt alakul ki"

Röviden: egy francokat.

KialakulHAT a terhességtől is szülés módjától függetlenül, de pl: egy vákuumos traumás szülés rendesen növeli az esélyét a gát durva roncsolódásának, ami igencsak elsődleges oka lesz a sérvnek, inkontinencianak.

2024. márc. 17. 20:19
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

13-as ez vmi betanult szöveg?

Ne mond már nekem, hogy a terhesség miatt alakult ki. Meghazudtolsz? Komolyan? Szülés napjáig semmi bajom nem volt. Majd szülés után kontroll nélkül bepisiltem mindegy mit csináltam, az orvosom mondta hogy szülés közben szakadt a szalag, ami a hólyagot tartja. Szülés közben, nem a terhességtől. Pedig az első gyerekem alig volt 3 kg, csak a két kezét a feje mellé szorítva jött ki, ami grátisz méhszájrepedést is okozott.

Szóval nekem ne gyere itt az ezzel beszélnek le a természetes szülés dumával, mert fogalmad nincs min mennek keresztül azok a nők mindennap, akik megnyomorodtak a szüléstől.

2024. márc. 17. 20:27
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Amiről a környezetemben tudok: köldöksérv, hólyagrérv, végbélsérv, aranyér, olyan mértékben szétnyílt hasizom, amin csak a műtét segít, törött farokcsont.

Nekem császàrom volt, a problémáimat a hegkezelés megoldotta.

2024. márc. 17. 21:56
 19/25 anonim válasza:
100%

Császár után nekem hetekig nem volt vizelési ingerem, folyton úgy éreztem üres a hólyagom. Ha már sok órája nem voltam pisilni akkor csak azt vettem észre, hogy beszúrt a hasam de azt egyáltalán nem, hogy pisilnem kellene.

Pár hét után visszatért az inger, arról gőzöm sincs, hogy ez mindenkinél így van-e, én nem hallottam ezelőtt erről szóval meglepő és kellemetlen volt.

2024. márc. 17. 23:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19es, én majdnem elvéreztem császárnál, mert átvágtak valamit amit nem kellett volna. Pár óra múlva újabb műtét, vért kaptam és azt mondták örüljünk hogy ennyivel megúsztam:-(
2024. márc. 18. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!