Aki már szült, ti voltatok úgy a szülés előtti napokban, hogy legszívesebben elbújnátok a világ elől és antiszociálisak lettetek?
Nalam ez szules utan jott elo, az extrem faradtsag miatt. Nyilvanvaloan az ember, ha remegve emel meg egy pohar vizet is, annyira ki van merulve, nem azon gondolkozik, hogy most kivel mikor talalkozzon, ki jojjon at.
Ne legyel szigoru magaddal es nyugodtan lehetsz oszinte. Ha szereto barataid, csaladod van, megertik. Ha nem, ertuk nem kar.
Én alapból antiszociális vagyok 😅
De a szülés előtt nem változott semmi, ugyanúgy zavart minden és mindenki, mint máskor
Na most képzeld el, hogy nekem ez az alapállapotom mindig,terhesség nélkül is.És mindenki antiszoc, depis,besavanyodott,kiégett negyvenesnek tart.Pedig dehogy,imádom a természetet, az állatokat, a könyveket, a filmeket, a főzést,a csendet, a meditálást, imádok társasjátékozni(7 éves gyerekem van.Vagy pl logikai játékozni pl smart games),imádom a stratégiai/számítógépes játékokat pl elvenar,diabló,vagy a régieket cesar,stb.Ha lenne pénzem, és időm, megtanulnék hegedülni, ez nagy vágyam.
Ha NEM lenne gyerekem, itthonról dolgoznék, mindent házhoz rendelnék, és nagyon keveset járnék el itthonról, az is kirándulás, hajnali/éjjeli séta lenne.
Semmi baj sincs veled, és ha később is a babára akarsz koncentrálni, nyugodtan fejezd ki ezt az igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!