Így sem engedik a császárt?
Figyelt kérdés
10 éve szültem,császármetszéssel végződött. most két éve sima szülèsem volt,a doki erőltette terhesgondozáson,de a klinikán sem mondták,hogy dönthetek. ( itt azt olvasom ,hogy mást meg szülni nem engedtek császár után) én kiakadok ezen,mert én szerettem volna újból császárt. két éve 13 óràt vajúdtam ,indítás után rögtön rázkódott a testem,ahogy az elsőnél is.bármennyit ittam,olyan mintha egy pohár homokot ittam volna és torkomra is lement,utolsó óra kitolás (sikoltoztam) vágtak,varrtak,a végén elájultam. a vérnyomásom az elejétől 165 feletti volt gyógyszer után is. szülés után egy hónapig jegeltem,hónapig nem bírtam kakilni,inkontinencia,teljesen bepisilek néha,szülés olyan mintha egy recés fűrészt dugtak volna fel,fűrészeltek volna( sikoltoztam) és a gyógyulásom is olyan volt. egy évig fájdalmas volt a nemi élet,úgy érzem már sose leszek a régi ,a varrást örökre ki tudok tapintani,még egy szülés végleg tönretesz. soha nem lesz nemi élet,inkontinencia megmarad. vérnyomás elájulás nem elég indok? és a( korom 38 vagyok.)ha 10 éve császárom volt,de közben volt szülésem nem engedik a csæszárt? volt aki császárért erősködött és engették?márc. 5. 19:34
11/16 anonim válasza:
Gyűjtsetek magánra, ott megcsinálják a császárt.
Na többek között ezért kértem én is császárt, hogy a szövődményeket elkerüljem.
12/16 anonim válasza:
11# Én mostanában annyi hegszétválós sztorit olvastam,hogy minden oké volt majd ott elpattant és minden is ömlött a hasüregbe,hogy sokszor nem is értem miért van engedélyezve a vbac. Ezt pedig előre nem lehet tudni. Remélem megúszom a hegszétválást.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, nem kötelező a harmadik gyerek...
Amúgy meg mostanában egyre több kórház erőlteti cssászár után a VBAC-et, gondolom ha 10 éve volt császár, akkor úgy ítélték meg, hogy úgyis rég volt.
14/16 anonim válasza:
Magán korházban kérhetsz császárt ha pár millát le perkálsz de államiban nem dönthetsz csak akkor csinálnak császárt ha indokolt.
15/16 anonim válasza:
14es vagyok,nekem indokolt volt a császár mert betegségem miatt nem szülhettem hüvelyi uton,de erről kell egy szakvélemény amit be kell mutatnod a nőgyógyászodnak ha nem indokolt a császár akkor nem fognak megcsászározni(állami korházban) a magánkorházba ha leteszel egy csomó pénzt nekik akkor meg ugy szülsz ahogy akarsz.
16/16 anonim válasza:
Ha esetleg magánkorházban akarsz szülni akkor másfél millával készülj alsóhangon de inkább 2millióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!