Pozitív/kellemes szülés élmények?
Sziasztok!
Nagyon be vagyok tojva, ahogy közeleg a nagy nap, és annyi lesújtó rémtörténetet olvasni, hogy már elegem van belőle. Szétszakadt hüvely, komplikációk, brutál fájdalom, bunkó orvosok… Tudom, hogy rohadtul fáj stb, de inkább a dolog jó oldalát megragadva szeretnék készülni rá lélekben. Segítenétek néhány történettel, amiben a szülés nem egy kínszenvedéses horror volt?
Nekem meg pont az volt a baj, hogy senki nem merte elmondani, hogy igazából mire számíthatok, úgyhogy szülés előtt a szülésznő közölte velem, hogy szorozzam meg 100zal a legerősebb menstruációs fájdalmam. Na ha ez megvan, akkor minden simán fog menni. Igaza lett. Szóval vàrtam a nagy fájásokat. Sokaknál elvileg az is gond, hogy bepánikolnak az első nagyobb fájásnál és a stressztől fájásgyengeség lép fel. Akkor jönnek a komplikációk.
Az első szülésem nagyon jó élmény volt ezek ellenére. Nem volt szakadás, volt gátmetszés, de elviselhető.
A második már komplikáltabb és az elsőnél is fájdalmasabb, de semmi extra nem történt ott sem szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!