40 hetes terhes vagyok ma, ez már a szülés jele?
Mára vagyok ki írva, reggel Nst rendben volt, utána megvizsgált az orvosom,de úgy hogy fájt,vagyis rá segített a dolgokra. Mèhszáj értèkem 3111. Azóta vèrzek, görcsölök, nyálkás vér jön,folyamatosan.
A kórház 35kmre van kb innen, nem tudom menjek e be?!
Vagy ez csak tágulási vérzés?!
Rendszeres 5 perces fájásokkal érdemes indulni. És az orvosomat kifejelném a füle közül. Konkrétan kézzel tágított, ami felér egy szülészeti erőszakkal. Az ilyen "orvosoknak " a hátsóját tágítanám ököllel, aztán majd többet nem csinálná.
Megfeszegette a méhszájadat, valószínű elkezdett tágulni de ezzel én nem rohannék.
Ha tágulásos vérzés, akkor is mennék! Nekem a második pont így indult! Délelőtt NST, délután rózsaszínes folyásom volt, este rendszeres fájásokkal indultunk, éjjel meg is született. Kórház pont ennyire messze. Bár én is hezitáltam...
Könnyű szülést kívánok!🙂
Ahogy a #3 írja! Nem feltétlen kell tágítani, ha csak bedugja az ujját, attól is tud görcsölni és vérezni. Én is görcsöltem, és véreztem, és biztos, hogy nem tágított, nem is indult be a szülés.
Sokan rákszűrés után is véreznek, és görcsöl a hasuk, az sem jelenti a szülés kezdetét.
De ettől függetlenül 40 hetesen, ha tüsszentesz is jelentheti, hogy indul a dolog.
Én is elhajtottam volna az anyjába, az tuti.
Én ezzel biztos nem mennék be. Mind a 2 terhességem végén elég volt egy sima kenetvétel és 2 napig vérezgettem. (rá 4 hétre szültem)
Ha rendszeres görcseid vannak, ami meleg zuhanyzás hatására sem múlnak, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor kell bemenni. innen lehet még bármi.
Mi újság kérdező?😊
Bementél? Lehet, már babázol...🥰
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!