Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valószínű, hogy második...

Valószínű, hogy második gyermekemet is császárral fogom szülni?

Figyelt kérdés
Az elsőt 36 évesen császárral szültem. Nem tágultam. 15 óra alatt három ujjnyit.Még szeretnénk egy gyermeket, akit valószínűleg, ha minden jól alakul akkor 40 évesen fogom szülni. Szeretném a másodikat is császárral szülni.
2010. okt. 24. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt a dokiddal kell megbeszélni. Attól függ milyen beállítottságú erőlteti e császárt vagy inkább a természetes szülést részesíti előnyben. Bocs de ebben itt szerintem nemigazán tudunk segíteni.
2010. okt. 24. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én dokim ilyen előzményekkel császárt javasolt nekem.
2010. okt. 24. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én az elsőt 33 évesen szültem császárral, szintén azért, mert nem tágultam (kb. fél ujjnyira összesen 7 óra oxitocin után). Most 35 éves vagyok a második babával a 39. hétben. Mi természetes szülésre készülünmk eddig, de a dokim azt mondta, hogy kb. 50%-nál nagyobb esélyem van a császárra. Látod, én meg pont ezt akarom elkerülni, és természetes úton szülném inkább a fiamat. De sajnos ez nem kívánságműsor, így csak reménykedhetek...
2010. okt. 24. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Természetesen tudom, hogy nem mindig tudnak az itt válaszadók segíteni, de tapasztalatokat azt letudják írni.Hát igen, ez nem kívánságműsor, de 15 óra borzasztó szenvedés után , inkább ha már egyszer császárral szültem, akkor a másodikat is úgy szeretném. De majd meglátjuk. De egy biztos: nagyon megéri:) és egy csodálatos dolog.
2010. okt. 25. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Az első nekem is császár lett, nem tágultam, így a 2. babánál már nem is volt kérdés az előzményeket tudva.

Végig úgy volt, hogy hagyják beindulni, vajúdni, de császár, végül a pici közbe szólt és sürgősségi lett.

Én a helyedben nem gondolkodnék, megbeszélném a dokival a programozott császárt. Ha elutasítaná, keresnék másikat.

3. babánál én már csak olyanhoz megyek, aki nem játszadozik sem az én, sem a babám életével.

2010. okt. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!