Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben előfordulhat a...

Szülés közben előfordulhat a kakilás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2024. febr. 5. 17:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kúpot kaptam hiaba mondtam hogy baromi jó az emesztesem, kb 2x f.stam mielott bejottunk. Szoval emjatt nem tudom torten e valami de mivel ekkora fajdalmat nem eltem meg at, eszembe sem jutott. Orultem ha az az oriasi babafej kijött valahogy. Neki is széles nagy feje van mint nekem😄 senki nem mondott semmit szoval ki tudja..hanyni hanytam de az nyilvan jobban feltunt.
2024. febr. 5. 20:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszolónak: nem biztos, hogy a beöntés volt a ludas, habár lehet. De: nekem rohanos szülésem volt. Volt pár rendszertelen, enyhe fájásom (tényleg pár, max 5 összesen), aztán villámcsapásként 5 perces, bazi erős görcsök, berohantunk a kórházba (10 perc tőlünk), megvizsgáltak, feküdjek fel az ágyra csinálnak egy ctg-t is, 2 ujjnyi csak, még rengeteg időnk van. Ahogy felálltam elfolyt a víz, onnan nem volt egy óra és meglett a baba 🤷🏼‍♀️. Ritka és veszélyes ilyen gyorsan szülni (nincs idő szép lassan tágulni meg "felkészülni"), de előfordul.
2024. febr. 5. 20:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet venni hozzá eszközt, de én mondjuk megoldottam házilag. 😄

Nem csináltam gyakran, de iszonyat szorulásos voltam, így meg legalább az aranyér nem kínzott.

2024. febr. 5. 21:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam beöntést (ami nevezzetek betegnek, de tök jól esett :D), fogalmam sincs, hogy szülés közben mi jött, vagy mi sem, kb. örültem hogy élek és még tudok reagálni a szülésznő "parancsaira". A végén érzésre mintha kb. 10 kilónyi cucc ömlött volna ki belőlem gyerekestől, hogy volt-e köztük kaki... hát hogy őszinte legyek nem tudom és nem is nagyon érdekelt. :)
2024. febr. 5. 21:49
 15/27 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Meg más is, én például bepisiltem. Kaki csak azért nem jött, mert még a vajúdás alatt kijött, ami akart. De egy szülészeten szerintem már annyi mindent láttak. A második szülésemnél azt hittem, hogy a végén csak sikerült odatojnom, de felvilágosítottak, hogy a baba volt :) ez volt a véleménye a külvilágról.
2024. febr. 5. 22:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésnél kaptam beöntést, gőzöm sincs ott a végén mi jött, mi nem, de ott már semmi nem érdekelt.

Másodiknál elfolyt víz miatt mentünk, fájások híján még legyintettem is, hogy jó ez még nem tart sehol, aztán mire észbe kaptam tolófájásaim lettek, és a baba kipucolt mindent, ahogy jött. Szemük se rebbent, csak nekem volt kellemetlen.

2024. febr. 6. 02:58
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Beöntést is kaptam, mégis egész vajúdás alatt a wc-n ültem + a kitolás alatt 2x is megtörtént... engem nem érdekelt, de senki mást sem, hozzá vannak szokva.
2024. febr. 6. 05:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Lányommal kaptam beontest, szóval ott nem hiszem, hogy lett volna valami.

Fiammal nem kaptam beontest, ráadásul este úgy feküdtem le aludni, hogy kellett mennem wc-re, de úgy voltam vele, hogy majd reggelig kibírom.

Hat hajnalban jöttek a fajasok, wc-re sem tudtam elmenni, a kórházban beontest sem volt, szóval ja, itt már biztos jött minden is a gyerekkel együtt..

2024. febr. 7. 16:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kitolás közben rájöttem, hogy nemcsak a gyerek, más is jön, ijedtemben abbahagytam a tolást. Rámkiabáltak, azonnal nyomjam tovább, az a jó, ha minden jön! Hát elég ciki volt, de szerintem is csak nekem volt kínos.
2024. febr. 7. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kaki nem volt, hanem szülés után éreztem, hogy folyik valami és kérdeztem a szülésznőtől hogy még mindig a magzatvíz jön? Hát nem az volt, hanem vizelet, de egyszerűen nem birtam visszabb fogn
2024. febr. 7. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!