Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyári szünetre szülnétek vagy...

Nyári szünetre szülnétek vagy ha iskola van?

Figyelt kérdés
harmadik babát tervezzük férjemmel.kb ősszel kezdenénk vagy később. ha pont nyári szünetre születik,akkor nem kell az újszülöttel rohangálni kora reggel és délután oviba és suliba( másik kettő gyerkőc miatt.) viszont ha otthon vannak stresszesebb lehet,és jobb az újszülöttel az első hónapokban ha nincsenek itthon? nektek melyik volt a könnyebb?
2024. febr. 2. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Én is a nyarat választanám. Egy rosszabb gátsérülés, esetleg császár után nagyon rossz szaladgálni. Szerintem jó az, ha össze tud szokni a két gyerek. Nyáron ki lehet ülni a kertbe szoptatgatni, amíg a nagy kint játszik/pancsol. Kevesebb ruha kell, kényelmesebb.
2024. febr. 3. 07:40
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindkét helyzetnek vannak előnyei-hátrányai. Ha akkora a másik kettő, hogy intézménybe kell kisérgetni őket, akkor otthon is erőteljesen igénylik a figyelmedet. Még ha nagyon önálló és jó gyerekek, akkor is rád marad az étkeztetésük (oviban, iskolában legalább az ebédre nincs gondod), menni kell velük játszótérre, különben szétszedik a házat... Ezzel szemben a napi két intézménybe séta annyira nem nagy ár.
2024. febr. 3. 08:07
 13/13 anonim ***** válasza:
A gyereknek biztos jobb lesz, mindenki nyáron akar születésnapot tartani.
2024. febr. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!