A szülés valóban egy borzalmas dolog?
Egyébként szülés után ugye rajtam volt. Utána elvitték. Tökre vártam hogy mikor hozzák végre. Egyszercsak elaludtam. Nem tudott felkelteni az nővér olyan mélyen aludtam mikor hozta vissza a bébim. Amúgy azóta sem aludtam olyan mélyen.:')
\8voltam
Leginkább az egészségügyi személyzeten múlik sajnos, hogy milyen élmény a szülés. Ez a nagy baj. Nekem volt nagyon kellemes szülésem is, négyből a harmadik. A negyedik kicsit nehezebb volt, de bőven jó. Az első kettő más orvossal történt, na ővele nehéz volt, meg felesleges volt az indítás is.
De még a harmadik és negyediknél is elég kellemetlen szülésznők voltak, szerencsére az orvos elküldte őket melegebb éghajlatra.
Az elsőnél reggel indult, jó nagyot aludtam előtte, simán ment.
A második akkor indult be esre, mikor éppen mentem volna aludni, így már eleve fáradtan indultunk neki.
Borzasztóan hisztis voltam, bocsánatot is kértem a végén a szülésznőtől.
Biztosan ez is számít, mennyire vagy rápihent.
Pont maga a szülés nem fájt, de az már tényleg a vége, jó esetben pár nyomás (pár perc)
De előtte órák odáig eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!