Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés valóban egy borzalmas...

A szülés valóban egy borzalmas dolog?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel beszélgettem a múltkor, és azt mondta, hogy már többször is voltak rémálmai a szülésről, és ő borzalmas dolognak tartja.
2024. jan. 13. 21:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
Az. Olyan szörnyű fájdalmat órákon keresztül átelni borzasztó. Leírhatatlan.
2024. jan. 13. 21:39
 12/30 A kérdező kommentje:
Ez is miért így lett kitalálva..
2024. jan. 13. 21:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Pedig itt Gyakorin meg valaki azt írta, hogy közel sem olyan borzasztó dolog, mint amilyennek a köztudatban beállítják.
2024. jan. 13. 21:47
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szülés után ugye rajtam volt. Utána elvitték. Tökre vártam hogy mikor hozzák végre. Egyszercsak elaludtam. Nem tudott felkelteni az nővér olyan mélyen aludtam mikor hozta vissza a bébim. Amúgy azóta sem aludtam olyan mélyen.:')

\8voltam

2024. jan. 13. 21:50
 15/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a világ legcsodalatosabb dolga, hogy te és a babád össze dolgoztok a szuleteseert. Hogy hogy jön létre ez az egész.. Fantasztikus. És a végén ott a baba akit te szültel meg, ő pedig szó szerint jött a világra. Fáj nyilván. Engem is kellett kívül belül varrni. De így csak még értékesebb az egész.
2024. jan. 13. 22:07
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

Leginkább az egészségügyi személyzeten múlik sajnos, hogy milyen élmény a szülés. Ez a nagy baj. Nekem volt nagyon kellemes szülésem is, négyből a harmadik. A negyedik kicsit nehezebb volt, de bőven jó. Az első kettő más orvossal történt, na ővele nehéz volt, meg felesleges volt az indítás is.

De még a harmadik és negyediknél is elég kellemetlen szülésznők voltak, szerencsére az orvos elküldte őket melegebb éghajlatra.

2024. jan. 13. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél reggel indult, jó nagyot aludtam előtte, simán ment.

A második akkor indult be esre, mikor éppen mentem volna aludni, így már eleve fáradtan indultunk neki.

Borzasztóan hisztis voltam, bocsánatot is kértem a végén a szülésznőtől.

Biztosan ez is számít, mennyire vagy rápihent.

2024. jan. 13. 22:13
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon sokat szàmìt, hogyan viselkedik a szemèlyzet. Magyarorszàgon elterjed a szüleszeti erőszak. Ha nincs erőszak, akkor fàj a szülès, de nem trauma.
2024. jan. 13. 22:16
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább a vajúdás volt borzalmas, maga a szülés nem. Persze nem volt egy leány álom, de azért nem a világ vége.
2024. jan. 13. 22:18
 20/30 anonim ***** válasza:
82%

Pont maga a szülés nem fájt, de az már tényleg a vége, jó esetben pár nyomás (pár perc)

De előtte órák odáig eljutni.

2024. jan. 13. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!