Jó ez a nadrágpelenka a szülés utáni vérzésre?
10!
Honnan a francból veszed hogy másnak is elég?
Én mindkét szülés után 1,5 hétig hordtam pelenkát mert a legnagyobb éjszakai betét 20 percnél átázott...a jótanácsok osztogatásáról ennyit
Nekem a menstruáció két cseppes csoda. Főleg miután szültem kettőt.
A gyermekágyi viszont 8 hétig tartott mindkétszer és imádtam a pelenkát. A vastag betét nyomta a gátsebem, a pelenka meg annak ellenére felfogott mindent, hogy nem simult rám.
Elsőnél tena discret pantsot vittem, de a jessa magasan szabott pelenkája kényelmesebb volt (abból hozott utánpótlást be a férjem).
Első 1,5-2 két nap használtam csak pelenkát, kb. 7-8 darab fogyott el összesen. Valószínű elég lett volna nagyobb betét is, de nekem nagyon kényelmes volt a pelenka, nem kellett félni, hogy elcsúszik, nem elég, mit tudom én. Van elég baja olyankor az embernek, mintsem hogy még ilyeneken is aggódjon.
Vennék egy csomaggal a helyedben és ha esetleg kell még, akkor majd valakit küldesz érte a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!