Kètpetèjű ikrek termèszetes szülèse nagyon veszèlyes?
Ma tudtam meg,hogy mindkèt baba fejvègű ès termèszetes szülès lesz.Kètpetèjű ikreim vannak,2 mèhlepènnyel ès 2 burokkal.Most vagyok 36+6 napos.Jövőhèt szerdàn megyek Nst-re megint,UH-ra,kenetvètelre,vèrvètelre ès megbeszèljük a szülèsindìtàst,amit remèlem szilveszter elè raknak 😅Nagyon veszèlyes kètpetèjű ikrekkel a hüvelyi szülès??A Debreceni klinikàn fogok szülni,ahol elèg gyakori az ikrek termèszetes szülèse.Csak fèlek,hogy valami komplikàciò fog jönni, pl köldökzsinòr ràtekeredik az egyik nyakàra,vagy mèhlepèny levàlàs következik be az első baba születèse utàn.
Nyugtassatok meg,hogy mindenre van megoldàs ès megtudjàk menteni a babàt ,ha ilyen törtènik.
Nekem idén szült egy barátnőm ikreket a debreceni klinikán, mindenféle komplikáció nélkül. Ha pedig azt látják, hogy nem megy vagy probléma van, akkor megcsászároznak.
Könnyű szülést kívánok!
Egyik ismerősöm is ikreket szült(egypetéjűek voltak) és mindkettő fejvégű
volt,simán megszülettek,mindenféle komplikáció nélkül,de szülés alatt végig
figyelték a babákat(helyezkedést,köldökzsinórt stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!