Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell tenni,hogy szüléskor...

Mit kell tenni,hogy szüléskor a kórházba egy ágyas szobába kerülhessek?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Fizetni. Nálunk a fizetős szoba kétszemélyes, én nem fizetnék érte, mert nem egyedül vagyunk.
2023. dec. 19. 20:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a császáros őrzőben feküdtem, megkérdezték, hogy akar-e valaki a VIP-be menni. Nagyon gyorsan feltettem a kezem. Még fogadott dokim se volt.
2023. dec. 19. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt vip szoba. Szülés után kellett rákerdezni szabad-e. 30 ezer volt a 3 napra, férjemmel együtt voltunk ezido alatt, ott is aludt. Nekem ennyit megtért 4 éve, senki másnak nem fizettem egy ftot se, fogadott orvosom se volt.
2023. dec. 19. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szültem négy ágyas szobába kerültem és 3 napig hót egyedül voltam a kisbabámmal :D Minden szoba tele volt, mi meg ketten hédereltünk nyugiban. Szerintem még egyszer ilyen mázlim nem lesz, úgyhogy kérni fogom a vip szobát.

Ez Budapest volt.

2023. dec. 19. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kórház, ahol egy darab ilyen szoba van, VIP és fizetős. Viszont ha pont foglalt, mikor bent vagy, akkor pech.

Az egyesnek abban igaza van, hogy ha ismersz valakit, és szólsz neki, akkor ha bekerülsz, foglaltnak veszi a szobát, míg meg nem születik a babád és te kerülsz majd bele, előtted másnak majd azt mondják, foglalt. De nem mindenhol lehet megkenni valakit.

2023. dec. 19. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

1 vagyok

Ahol én szültem 20ezer/ éjszaka a VIP és mi pl 5 napot voltunk a kórházban. Számold ki. Nekem ez felesleges kiadás mert nem haltam bele hogy mások is voltak körülöttünk, apuka meg oda se jöhetett be. Ettől még nem gondolom hogy nem való nekem gyerek

2023. dec. 19. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

Székesfehérváron nem lehet fizetni érte.

Kérni se nagyon.

Ha szerencséd van oda kerülsz, ha nem, akkor nem. De inkább nem.

2023. dec. 19. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Ezt ne itt kérdezd, hanem helyi baba-mama csoportban, mert minden kórház másképp működik.

Én olyan kórházban szültek, ahol van 2-3 egyágyas szoba, nem vip-fizetős, csak szimplán így van kialakítva. Igen, ha egy itt dolgozónak van rokona, közeli ismerőse, akkor azt teszik be, én is így kerültem be az egyágyasba, hogy "foglalva" volt nekem, de volt ott másik anyuka is, aki szintén egyágyasban volt, ő nem volt senkinek ismerőse, azt mondta, csak kérdezte, van-e, volt szabadon és így berakták oda.

2023. dec. 19. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jelezni mikor bemész, hogy ezt szeretnéd. Ha szerencséd van lesz üres szoba
2023. dec. 20. 00:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kórháztól függ. Ahol én szültem, a covid óta nem kérhető. Vagy odakerülsz véletlenül, vagy ez van.
2023. dec. 20. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!