Szülés után amikor újra mensiztél jobban fájt mint szülés előtt? Görcsök fájdalom, erősebb volt?
Az első baba után menstruációkor semmi fájdalom nem volt, viszont félidőben, peteéréskor egy napig fájt a derekam, hasam. (Bevenni azért nem kellett semmit.) Örültem is!
Második baba után viszont megint irtó görcseim vannak. :o(
Asszem szülök még egyet. :o) (No nem ezért, de tényleg.)
Minden szülés után "átrendeződünk" odalent, szóval bármi lehet, az is, hogy marad, ahogyan volt...
Márhogy úgy értem hogy én ezt hallottam, hogy jobb lesz a helyzet, nem jár olyan görcsökkel.
Most hogy írod kedves második a peteérésnél is nagyon fáj odalent mindenem, frankón mint mikor a fájásaim beindultak olyan érzés :( Ez már így marad mindig?? Nem tervezek több babát, de gyógyszert meg nem szedhetek (fog.gátlót).
Nekem előtte sem fájt, csak volt egy ksi hascsikarás szerű, amitől tudtam, hogy 1-2 órán belül megjön. Szülés óta csak kétszer jött meg, semmit sem éreztem. (csak olyan lett a lepedő reggelre).
És nem lett erősebb sem.
Barátnőm szülés előtt nagyon-nagyon szenvedett amikor menstruált, viszont azóta neki sem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!