Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meztelen szülésvideók - ez új...

Meztelen szülésvideók - ez új mánia?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért mondják az otthonszülés kedvelői, hogy ez milyen intim - mikor a naturális pucér szülésükről videót készítenek, és fűnek, fának mutogatják, fellövik az internetre is arccal, névvel. Így elvész az intimitás. Nem érzik, hogy így megalázzák magukat?

Miért kell egyáltalán pucéran szülni? Egy kis hálóing, vagy melltartó kényelmes lehet, és így a szülő nő meg tudja őrizni a méltóságát. Egyesek a tág család (beleértve a kisgyerekek), haveri kör előtt szülnek minden szégyenérzet nélkül. Szerintem sokan csak az állatias ösztöneiket élik ki, és kimagyarázzák magukat, hogy ez "milyen természetes". Nem vagyok prűd,de az ilyen emberek lelki világát nem nagyon értem.

Nem linkelek be videót - ha beütitek a google-ba, hogy "otthonszülés" számtalan durva fotót, és videót kirak.

2010. okt. 21. 13:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

ez miért bánt ?

mindenki úgy járatja le magát ahogy akarja.

2010. okt. 21. 13:59
 2/23 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ne nézegesd ezeket a videókat. Én egyet sem láttam, és ahogy leírtad, nem is fogom beütni a google-ba... :o)

Én egyszer ruhában, másszor hálóingben szültem, kórházban, de alternatív szobában. Férjem volt ott, szülésznő és orvos.

Mindkétszer burkot kellett repeszteni. Úgy elázott a ruhám a magzatvíztől, hogy leszedték rólam, nehogy megfázzak, meg hát nem jó érzés abban "benne pancsolni", illetve egyik alkalommal kádban is vajúdtam (persze meztelenül). Nem éreztem természetellenesnek. Persze videót SOHA nem készítettem volna, és ha lenne is, én magam sem nézném meg szívesen, másnak pláne nem mutogatnám...

Én nem örültem volna, ha akkor öltöztetni kezdenek, csak hogy ne legyek pucér. A szülésnek abban a fázisában teljesen természetes volt számomra. Ahogy kint volt a baba, rögtön betakartak lepedővel, és amint lehetett, segítettek felöltözni.

Harmadjára is így csinálnám.

2010. okt. 21. 14:02
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nincs bajom a meztelenkedéssel, én inkább a gyerekeket sajnálom, akiknek egy rémisztőnek tűnő szülést végig kell nézniük. Én is láttam egy felvételt egyszer, ahol a kisgyerek végignézte az egészet, és látszott rajta, hogy szabályosan fél. Sírt is, de az apja csak fogta a kezében, és ahelyett, hogy kivitte volna, ott állt vele. Úgy 4 éves lehetett a kisfiú.

Én nagyon sajnáltam Biztosan nem tenném ezt meg a saját gyerekemmel. Ez engem felháborít.

Egy ilyen pici gyerek még nem fogja fel, hogy ez egy természetes és egyben csodálatos dolog, csak a negatív élmény marad meg benne. Én megtiltanám az ilyen korú gyerek esetében, hogy bent legyen egy szülésnél.

2010. okt. 21. 14:09
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

Vissza az ősközösségbe:-)))

Csak meg kell nézne ezt az "otthon szülök-lobonc hajam-szőrös a lábam-lóg rajtam a hosszú szoknya éa gyerekemert rongyban cipelem-biot eszem" kasztot és rájössz:-))))

2010. okt. 21. 14:15
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
nem akarok megsérteni senkit de a vásárokon amikor látom hogy a nő kézmüves ruhában a férje rovásirásos ijászos polóban a gyerek felkötve biosajtot kóstolnak a hideg is kiráz.
2010. okt. 21. 14:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen kiakadtam, biztos érdekli az a szegény kislányt. Ez a Geréb is olyan ágrólszakadt, hogy a közelembe nem engedném.

2010. okt. 21. 14:23
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

A múltkor- asszem a Fókuszban- volt egy riport a geréb Ágnes egyik bábájával, a a nő is annyira tipikus volt.

Nem lehette annyira idős, de hosszú haja volt és már őszült, úgy nézett ki, mit a saját öreganyja.

Mintha direkt csűfítnaá magát.

Könyörgöm miért nem lehet egy kicsit nőnek kinézni??

ja és volt 5 gyerekük, a férje is elvégzett valmai dúlaképzőt.

Ezeket téynleg nem érdekli, hogy ilyenek, vagy direkt rájátszanak.

2010. okt. 21. 15:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még ruhában sem akarnám hogy lássanak mások szülni, főleg a gyerekeim.
2010. okt. 21. 17:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Juj! Ez a kérdés mintha kicsit más irányt vett volna...

Egyébként tényleg baromi intim lehet az előző napi mosott ruhák között, a szomszéd wc lehúzását hallgatva vajúdni, szülni...

Azt, hogy valaki pucéron vagy pólóban, hálóingben szül, az egyén határozza meg. Van, akit ebben a helyzetben nem zavar a meztelenség, de mondjuk soha nem menne nudista strandra. Vagy szüléskor is szemérmes, gátlásos, és inkább felvesz valamit.

Soha nem szülnék úgy, hogy ott van az egész családi pereputty, hogy az apósom, sógorom, öcsém, bátyám nézze az én vérző, szétnyíló micsodámat... Na nem, köszönöm szépen. A szülés, bármilyen szép és csodálatos dolog, közben baromi nagy munka is. Nem láttam még vajúdó nőt, aki azért rinyált volna, hogy a környezet "nem elég intim". Intim lesz, ha megvan a baba, hármasban hagyják őket apával és csodálhatják a kisembert.

2010. okt. 21. 18:12
 10/23 anonim ***** válasza:
63%
Mert nem normálisak. Komolyan olyanok mint a szektások. Védidnéztem a vonulásukat és teljesen elhültem, hogy milyen igénytelen full naturális nőkről van szó, messziről lerí róluk, hogy milyen beállítottságuk van. Arra van eszük, hogy a gyerekük életét kockáztassák. Szánalmasak!!!
2010. okt. 21. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!