Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikorra kell helyreállnia...

Mikorra kell helyreállnia szülés után a rendszeres ciklusnak?

Figyelt kérdés
Október elején szültem, november vége felé jött meg először, azóta viszont semmi.
2009. jan. 3. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
6 hetes kontroll?????
2009. jan. 3. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én május végén szültem,az első menzi 7 hétre jött(sajna nem szoptattam,császár)a második 24 napra,és azóta 32 naposak lettek a ciklusok(terhesség elött 28 napos volt)azóta rendszeres.Ha szoptatsz,akkor az más eset...

2009. jan. 3. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
6 hetes kontrollon minden ok volt. ugyan már csak nagyon keveset, de még szoptatok.
2009. jan. 3. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 13. hétre jött meg! Már nagyon aggódtam
2009. jan. 3. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szeptember végén szültem császárral, és még nem menstruáltam azóta. Szoptatok.
2009. jan. 4. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Én június közepén szültem, igazából októberig tudtam rendesen" szoptatni, aztán már pótlás is kellet, kb. egy hónapja nem szoptatok, s még mindig nem jött meg.
2009. jan. 4. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hétre jött meg, sokkal több volt, mint előtte, és tovább tartott. Azt még nem tudom, hogy legközelebb is meg fog-e jönni.

Egyébként a dokim szerint a nők 80 %-nak nem jön meg, amíg szoptat. Úgyhogy az előttem válaszoló nem tudom, hogy miért aggódott.

2009. jan. 4. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Mármint aki a 13. hét után aggódott.
2009. jan. 4. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki 13. hétig aggódott: 2 napig szoptattam!
2009. jan. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!