Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi hálóinget vigyek a...

Mennyi hálóinget vigyek a kórházba ( szüléshez,illetve utána ) , ha a kórhazba nem adnak ahol szülök?

Figyelt kérdés
2 darab elölgombolós hálóinget vettem. Kell még ?

2023. nov. 20. 10:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a korrekt,és kedves válaszokat, tapasztalatokat :)
2023. nov. 20. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
2+1 a szülésre szerintem :) Nálunk adtak a szülőszobára, és 2 elég volt az osztályra. Nekem megváltás volt a szoptatós hálóing. Kb végig szoptattam fekve a benti napokat, így nagyon kényelmes volt.
2023. nov. 20. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

Nekem 1 volt a szuloszobára, 2 a gyermekágyas osztályra. Ez így elégnek bizonyult.

Egyébként a szuloszobas haloinget otthon maradéktalanul tisztára mostam, azóta is használom (már 2 gyermek született benne, nemsokára egy harmadik is fog).

2023. nov. 20. 14:41
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Én naponta 2-3 alkalommal öltöztem át, annyira izzadtam szülés után.

Mivel bugyipelenkát hordtam, nem lett volna kényelmes a nadrág, mert császár után elég nehéz volt levenni.

2023. nov. 20. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk adtak amennyit kértünk, akár napi 2x is. Nekem kényelmesebb volt, mint a póló, nadrág mert mindig jöttek megnézni a vérzést, könnyebb volt csak felhajtani a hálóinget, mint fel le húzgálni a nadrágot, amúgy se mozogtam egyszerűen. De ha mindenképp vinni akarsz én minimum 3at vinnék, max ha koszos lesz, valaki hazaviszi, kimossa másnapra betudja adni megint.
2023. nov. 20. 17:33
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Akik azzal jönnek, hogy náluk adnak hálóinget azok nem tudnak olvasni?

A kérdésben benne van hogy náluk nem adnak. Nálunk se adnak, akkor se ha nst-ről küldenek fel és nincs épp nálad semmi, csak lecsesznek, hogy miért nincs és a saját kollégájukat is hogy miért küldtek fel cucc nélkül... Szóval ha nincs akkor nincs, vinni kell és rohadtul nem releváns az a válasz hogy "nálunk adnak, úgyhogy nem kellett" meg "kényelmesebb a kórházi"

2023. nov. 20. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
3 biztosan fog kelleni. Egyet szülés után le is vettem, a másik kettőt az osztályon koszoltam össze. Ötöt is simán vihettem volna, de nem annyira érdekelt már, hogy "mocskos", csak haza akartam menni.
2023. nov. 20. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Senki nem.volt haloingbrn,pizsi vagy nadrag polo kombo. Foleg h allandoan vizit volt a sebet kellett mutogatni,igy csak felhuztam a polot es volt gatya,nem kellett kirakni mindent is,bugyit sonkakat 6-7ember elott . :D
2023. nov. 20. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk még szüléshez sem adtak külön, pedig a védőnőm biztos volt benne, hogy fognak. Mikor ő szült, még volt ilyen opció.
2023. nov. 21. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 3at készítettem,1 hosszú ès 2 rövidújjút. Nem tudom hogy nálunk adnak e,azt sem tudom biztosra,hogy itt a helyi kórházban fogok e szülni,mert itt nem császároznak. Szòval ha befekszem itt és netán közbejön valami komplikàció,àt kell mennem egy nagyobb kórhàzba
2023. nov. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!