Mennyi hálóinget vigyek a kórházba ( szüléshez,illetve utána ) , ha a kórhazba nem adnak ahol szülök?
Figyelt kérdés
2 darab elölgombolós hálóinget vettem. Kell még ?2023. nov. 20. 10:03
1/20 anonim válasza:
Nálunk senki nem volt hálóingben, én is csak spagettipántos toppban és rövidnadrágban, a többiek leggingsben és pólóban...
2/20 anonim válasza:
Nálunk adtak,sőt nem is lehettünk másban viszont 2 kevés szerintem.
Minimum 3 szerintem.
3/20 anonim válasza:
Véres lehet,anyatejes,es lehet hogy izzadsz majd nagyon.. szülés után gyakori.
4/20 anonim válasza:
Én egy hálóinget vittem a szülôszobába, amúgy póló és leggings volt rajtam. A szülőszobai hálóing amúgy tiszta vér is lett, nem is tudtam volna utána hordani, tehát több váltás kell mindenképpen.
5/20 anonim válasza:
Úgy számolj, hogy minden kórházban iszonyatosan túlfűtik a gyermekágyas osztályt, és emiatt, plusz a hormonok miatt nem fura, ha fél nap alatt csatakosra izzadsz. Ha akarsz lehetsz más ruhában is, csak kényelmes legyen. Én 4 hálóinget viszek, 2 laza pizsamanadrágot, meg pár szoptatós topot, és nem vagyok benne biztos, hogy elég lesz, okulva az első szülésből, én naponta 3x cseréltem ruhát, úgy küldtem mindig haza férjemmel, hogy mossa ki és hozza vissza. De én nagyon utálom, ha beleizzadok bármibe.
6/20 anonim válasza:
3 hálóingem volt, abból egyben szültem, de érdekes módon 1 csepp vér lett rajta hátul, az is már a csecsemőosztályon az elcsúszott betét miatt. Persze izzadt volt, a férjem hazavitte, majd kimosva visszahozta.
Amúgy leggingset viseltem hálóing alatt, mert engem idegesített a hálóing nyitottsága.
7/20 anonim válasza:
Nálunk se engedik, csak amit ők adnak, úgyhogy hiába cipeltem.
8/20 anonim válasza:
Szerintem vegyél még, ha nem hálóingem akkor felül gombos felsőt leggingshez, de nem kell elsőre teljes ruhatárat becipelni. 2 db hálóinget viszel, másnap megy a férjed elviszi a használtat, behozza a tisztát.
9/20 anonim válasza:
Én 5 napot voltam bent... 3mat vittem.. De párom igyis hazavitte es mosva hozta vissza. Ha nem lesz aki mosson, akkor többet mint 3..
10/20 anonim válasza:
Ja... És FEKETÉT.. ha jót akarsz magadnak. Szülőszobára rozsaszint vettem. Hat ugy neztem ki végére mint aki lemészárolt egy fél falut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!