Mit vigyek a kórházba?
Terveztem 3 hálóinget, 2 leggingset, 3 pólót , 1 két részes hosszú pizsamát+ egy köntöst vagy meleg kardigánt mint ruhanemű.Ez így jó? Semmi listát nem kaptam egyenlőre.
( meg persze fehérnemű, törölközö, betét, tisztálkodási szerek, papucs)
Én 2 hálóinget vittem meg 1 leggingset, 1 köntöst meg egy hazajövős szettet, de azt apa is hozhatja a hordozóval együtt.
Ahogy a baba cuccát is vittem, de a 2.nál majd csak összerakom. Apa hozza, amikor jön értünk.
2 papucs, 1 a zuhanyba, 1 normál használatra. Betét helyett inkább bugyit vigyél, az ér is valamit.
Mellbimbó kenőcs, tusfürdő, pelus, popsikrém, nekünk kellett evőeszköz, meg én egy 6os 1.5es vizet elfogyasztottam 2 nap alatt. Vittem 10 crossiant-t, szülés után megettem mindet 😅 mondjuk 1kor szültem, 7kor mentünk be, se ebéd, se semmi, a vacsi is messze volt még ami egy szelet kenyér volt egy kefirrel vagy joghurttal vagy mivel. Úgyhogy májkrém, péksuti, keksz valami jó ha be van készítve.
Kivéve a könyv vagy tablet.😆
Úgysem fogsz olvasni... vagy pihensz vagy ellátod a babát, fogadod a látogatókat.
Életem legszebb 3 napjai voltak! Boldog babavárást, könnyű szülést!😊
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!