Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után minden nőnek...

Szülés után minden nőnek megereszkednek a mellei?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

"ha nyújtják folyamatosan a bőr nyúlni fog"

De ki nyújtja folyamatosan? Miután a kereslet-kínalat beáll, nem történik számottevő változás méretileg.

Egy nagyobb mell egyébként több, mint valószínű, hogy meg fog ereszkedni gyerekmentesen is. Barátnőmnek már 12 évesen lógtak, pedig akkor még csak 80/c-t hordott. Lett belőle később F és már 16 évesen a köldökéig ért, hiába nem volt kövér.

Nekem meg szerintem mar sose fog lógni. 40 vagyok, 2 gyereket szoptattam hosszan és még mindig kiesik a ceruza alóla.

Genetika? Akkor biztos apukamtól örököltem, mert anyukámnak ilyen méret mellett is lógtak, kiürült zacskó effekt (saját maga nevezte így).

2023. nov. 12. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan szinten genetika, mint a kötényhas vagy a stria. Vagy van, vagy nincs.
2023. nov. 12. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én nem szoptattam, a terhességtől nem valtozott, nem is lett nagyobb. De már 42 éves vagyok és kicsit már megereszkedtek, de ez a kortól van.
2023. nov. 12. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2x2 évet szoptattam, 75B a méretben. Nem lógnak a melleim, csak felpuhultak. Én is azt hittem, hogy szörnyűek lesznek ennyi szoptatás után, de tényleg nem kezdtek el lógni, a "ceruzateszten" simán átmennek :D
2023. nov. 12. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem szülés előtt kicsi de feszes volt,75A. Belövellt a tej, lett 75D-E közt. Hatalmas lett, a bimbóudvar is.

Majd ezek után összement az egész, a teljes mellállomány elsorvadt, csak az óriásbimbó és a bőr maradt…

Ennek már 1,5éve, tehát számomra marad a plasztika.

A hasam ellenben szülés után pár héttel már teljesen lapos és feszes volt, és sehol nem lettek striáim.

10kilót híztam, le is ment egy hét alatt.

2023. nov. 13. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Minden alkalommal a nap folyamán szoptatásnál, mikor épp nem eszik a gyerek, a mell feszül a rengeteg tejtől, amit le kellene csapolni. Nem létezik, hogy másnál nem volt ilyen. Milyen kereset kínálat? Iszsz baba szinte egész nap ott lóg, vagy ha játszón vagytok nem igényli, vagy ha nem tudod egy pillanat alatt felcsatlakoztatni bevásárlóközpontban akkor is feszül, szinte folyamatosan ez van szoptatásnál, a gyerek is hol órákat van rajta, mert azon nyugtatta magát, és elvan vele, hol eszébe sem jut annyi az izgalom. Nincs kereslet kínálat, az iszisz nem a három óránként éhes x mennyiségre dolog.

Ezért feszül sokszor. Amúgy ja, a “megpuhul” ideálisabb szó, de ami eddig peckes és kemény volt megereszkedik picit és puha lesz, szerintem ez a lógás, nem az, hogy köldökig ér, hanem “lesz esése”, pl alá tudsz tenni egy ceruzát álló helyzetben. Nem közé, alá! Ha eltakarja a ceruzát(nem kell megtartania) szerintem már lóg.

2023. nov. 14. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16, pont azért nincs általában iszsz-nél túltelítődés, mert nem telik el sok idő két szoptatás között. Nekem nem volt. Csak az első pár hónapban volt jellemző, meg az első átaludt éjszakánál, hogy azt éreztem, "ébredj már, te büdös kölke, mert kipukkanok", DE

3,5 évig szoptattam. Ez az időszak töredéke volt az egész szoptatásnak.

Kis mellem van, nincs esése, nem marad meg alatta a ceruza. De nem vízszintest akartál írni? Álló helyzet az függőleges.

2023. nov. 14. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk nekem azt soha senki nem fogja ezen az oldalon, mert bizony csak itt állítják, a 300 fős anyukák csoportba senki,hogy sokadik terhesség gyerek után is ugyanúgy néztek ki, mint 15 évesen. :) Sőt 45 évesen is mintha 15 lenne. De jó, akkor nálatok az idő sem telik. :D Nektek a 8. gyerek szoptatása és 40 éves kor után is ugyanúgy feszesen áll. Nos, én még ilyet nem láttam életembe, de hallani se, ja de plasztikás esetben igen. Most ezt nem rosszból, tényleg,biztosan hasonlóan néz ki minden, de ugyanúgy nem hinném. Nekem sem lett óriási meg ilyenek, de azért még ha minimális, akkor is látszik azért, hogy nem tini vagyok már. Pedig sportolok is, mindig vékony voltam.
2023. nov. 14. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!