Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenhol meztelenül szülnek...

Mindenhol meztelenül szülnek a nők vagy csak én látok ilyen kisfilmeket? Ti hogy szültetek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez részlet kérdés, de én veszettül szégyenlős vagyok.

36 hetes km

2009. jan. 2. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én meztelenül szültem. Igaz, hogy külföldön és nem otthon. De ha ez megnyugtat: nem vagyok egy magamutogatós típus, de akkor ott speciel az sem érdekelt volna, ha aktképeket készítenek rólam!

Az utolsó pillanatban értem be a kórházba, akkor már négy ujjnyira nyitott voltam és még gyorsan beküldtek a zuhanyzóba a tolófájásokig. Okés, itt annyiban más, hogy saját szobám volt, ahol vajúdtam a zuhanyzó is ott volt bent, a szobában meg a férjem volt csak és két szülésznő. De tényleg nem érdekelt semmi, semmi másra nem tudtam koncentrálni csak a fájásokra, magamra és a babára. A szoba közepén dobtam le magamról mindent és anyaszült meztelenül rohantam a víz alá, abban bízva, hogy attól jobb lesz és kevésbé fog fájni. Eszembe sem jutott szégyenlősködni. A tolófájások meg egyből olyan erősek voltak, hogy nem volt idő hálóinget, vagy köpenyt felvenni (igaz, nem is kérték), csak felpattantam az ágyra. Egyébként a felsőtestemet betakarták, mert a zuhany miatt ugye vizes voltam és nem akarták, hogy megfázzak. De amint a baba kibújt, az is lekerült rólam, mert egyből a pocakomra rakták és próbáltam szoptatni.

2009. jan. 3. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem miben szültem...:-DD Na kb akkor ennyire fog érdekelni!!!
2009. jan. 3. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
szia.én kaptam köpenyt mi csak "bolond-ingnek"hivtuk olyan klassz sok zsinorkája volt.de abban az állapotban,fel sem tünt volna ha meztelen is vagyok olyankor tényleg mások a nők.
2009. jan. 3. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is Debrecenben szültem, igaz, a Kenézyben. Egy fehér bő hálóingszerű valamit adtak a szülőszobán, ami térdig ért. Ez alatt persze semmi nem lehetett.
2009. jan. 4. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Rajtam egy jó hosszú póló volt! Persze saját! Kisem bírtam volna ha meztelenül kellett volna szülni. Sokan írják hogy ha már ott van az ember úgysem érdekli. Na ezzel én nem így voltam. Még azért is szégyeltem magamat hogy amikor jöttek a fájások nézték ahogy kínlódok.
2009. jan. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!