Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenhol meztelenül szülnek...

Mindenhol meztelenül szülnek a nők vagy csak én látok ilyen kisfilmeket? Ti hogy szültetek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez részlet kérdés, de én veszettül szégyenlős vagyok.

36 hetes km

2009. jan. 2. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!én császárral szültem és ott meztelen voltam,egy zöld takaróval fedtek le,a többire nem emlékszem,mert el kellett altatni:S.A rendes szülésnél,ott adnak kórházi hálóinget,ami hátul nyitott,de ahol én szültem ott azt sem adtak nekik,csak leterítették egy lepedővel!

19 napos baba anyukája

2009. jan. 2. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mesztelenul, ne feljel, adnak rad a korhazban ilyen kopeny szerut, nem tudom mi a pontos neve. Ne feljel, nem kell mesztelenkedned, kulonben is csak alul lesz szuksege az orvosodnak rad, felul nem!
2009. jan. 2. 21:14
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Szia, én saját hálóingben szültem. A kórház nem adott ottanit..
2009. jan. 2. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Saját hálóingben vajudtam, kórházi hálóingben szültem.
2009. jan. 2. 21:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

olyan köpenyt adtak ami elöl volt nyitott,és császároztak, ott is csak a "lényeges" helyen nyitották fel.

sok boldogságot

2009. jan. 2. 21:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is a sajátomban szültem.
2009. jan. 2. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
én is sajátban szültem, gyerekágyon pedig sokakkal ellentétben szabadidőben voltam, úgy gondoltam, attól hogy szültem, még nem vagyok beteg, nem szóltak érte. Sokkal jobban is éreztem magam. Pécsett szültem.
2009. jan. 2. 21:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Én teljesen kibuktam attól a sok szüléstől amit láttam. Nagyon örülök neki, hogy legalább valami lesz rajtam. Lehet hülyén hangzik, de ez a tény engem megnyugtat. Akinek már megvan a baba azoknak kívánok nagyon szép babázást és aki még hasonló helyzetben van mint én annak további szép babavárást.
2009. jan. 2. 21:59
 9/15 A kérdező kommentje:
Én a debreceni klinikán fogok szülni. Remélem itt is minden oké lesz és nem szólnak ha fel akarok öltözni.
2009. jan. 2. 22:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját hálóingemben szültem.De ne félj,ott,akkor eszedbe se fog jutni,h szégyenlős vagy,és takargasd magad...2 gyerekes anyuka
2009. jan. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!