Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is megszenvedte a császárr...

Más is megszenvedte a császárral való szülést?

Figyelt kérdés
lassan lesz,hogy 3 hete császároztak,de nagyon megviselt és sokat szenvedtem utána!Most sem vagyok hú de jól és a hegem és környéke dagad és fáj!Másnak is rossz?
2009. jan. 2. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a táborban!Nekem is császárom volt és nagyon megszenvedtem.Mikor hazajöttünk még akkor is alig tudtam menni, olyan fájdalmam volt.Itthon belázasodtam két hétig folyamatosan már a doki se tudta mi van velem.Anyukámra meg a férjemre voltam szorulva jó egy hónapig.Mikor mentem a hathetes vizsgálatra akkor éreztem úgy, hogy sikerült magamhoz térni és regenerálódni a szülés után.A mai napig érzékeny és az időjárásváltozást is megérzem.Sajnos ez szerintem sokmindentől függ, nem vagyunk egyformák, sokan nagyon jól viselik a császárt és utána hipp-hopp rendbejönnek, hát sajna nekünk ez jutott.
2009. jan. 2. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen nekem 8hete volt a második,de sokkal jobban meg visel mint az elsö, lassan el fog mulani a dagadás heged környékén és a fájdalom is.Kitartás gondolj a babára!!
2009. jan. 2. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Akkor megnyugodhatok,hogy a bal oldalon,ahol érzem a fájdalmat az el fog múlni?És nem kell attól tartsak,hogy valami nincs ott rendben?
2009. jan. 2. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 4 hete szültem a második császárral. Nehezebben viseltem, mint az elsőt, egy hetet voltunk kórházban, utána itthon még két napig elég nehezen ment minden, de aztán mintha elvágták volna. A sebem is nagyon szép. Lehet, én inkább megnézetném a helyedben, nehogy valamilyen gyulladás legyen. Abból indulok ki, hogy a szobatársam panaszkodott, hogy neki pl. ülésből felkeléskor fájt a sebe, nekem már ment. Kiderült, hogy begyulladt neki a seb, még szerencsére csak a zsírszövetek és többször kellett mennie kötözésre, fertőtlenítésre, miután haza mentek a kórházból. Inkább nézzen rá doki. Jobbulást!!

2009. jan. 2. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

El fog múlni,ne aggódj!

Majdnem 6 hónapja,hogy császárral kellett megszülnöm a kisfiamat.

Lelkileg nagyon rosszul érintett és akkor még a fizikai fájdalmakról nem is beszéltünk.

Részemről az első 3 napban azt hittem,ezt nem is lehet túlélni.

Kitartás!

Nemsokára egyáltalán nem fog fájni.

2009. jan. 2. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen!Én is napokig nem tudtam magamról,most meg fájdalmam van!
2009. jan. 2. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia4Én 1,5 hete szültem császárral a másodikat!Az első spontán lett meg!Engem is nagyon megviselt a műtét bár ,most már jól vagyok de nekem is fáj a jobb oldalon a seb!Azt mondják attól van hogy a lapoccal műtétnél jobban meghúzhatták!
2009. jan. 3. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Szia, nekem is császárom volt 8 hete. Én is nehezen viseltem,lelkileg is, és az utána lévő időszak borzalmas volt. Főleg az első 3 nap, minden mozdulat fáj, de napról napra egyre jobb, és könnyebb, aztán szép lassan elmúlik. Mire én 7 nap után kijöttem a kórházból már csak húzódást éreztema hegem körül, és ilyen izomlázszerűt. De persze mindenkinél más. Ha a heged környéke dagad, és fáj, akkor mindenképpen nézesd meg, mert lehet hogy begyulladt vagy bármi. Szerintem az nem természetes. Nem kéne már fájnia. Legalábbis nekem már nem fájt 3 hét után.
2009. jan. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!